美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我之前試過佢新出既overnightXXXXXcream sample﹐覺得幾好﹐所以早兩日就去counter買貨裝﹐點知個sales囉比我時我已經發覺個名唔同﹐我要果盒係叫overnightXXXXcream﹐但佢比我果盒係叫XXXXnight treatment。我同佢講話我唔係要呢盒喎﹐佢就話係個名唔同咋﹐入面係同新果盒係一樣....

甘我返到屋企﹐就開左個盒﹐見到個瓶同我要果盒跟本唔同。之後我立刻call去另外兩個counters問﹐兩個counter分別兩個sales都話我果盒應該係舊版﹐新版(Kate代言)係新配方﹐所以名都係新既....話可能係個sales唔小心囉錯左比我喎:;pppp:

但我買既時候一見到個盒同名唔同﹐我已經第一時間話我唔係要呢盒﹐但個sales就堅持話係一樣......

Anyway, 今日我已經返去換返個新版既﹐仲同我講話唔好意思﹐不過我真係好懷疑佢係唔小心囉錯囉

大家要小心呀

民房

原帖由 bbfamily 於 09-10-2 02:47 發表
我之前試過佢新出既overnightXXXXXcream sample﹐覺得幾好﹐所以早兩日就去counter買貨裝﹐點知個sales囉比我時我已經發覺個名唔同﹐我要果盒係叫overnightXXXXcream﹐但佢比我果盒係叫XXXXnight treatment。我同佢講話我唔係 ...

你係咪指好貴嘅隻牌子呀?

大宅

唔係﹐係而家電視有做廣告果個牌子呀

原帖由 MeMeFun 於 09-10-2 09:17 發表

你係咪指好貴嘅隻牌子呀?

首頁

尾頁

跳至