跳至

首頁
12345...8

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

會唔會搞個 mini 2 歲生日會 + x' mas party ? 大型的好似冇左件事, 有冇人會搞個小 gathering 呀 ?

大宅

本來我想join荃灣果個birthday party, 但13/12公司有function, 去唔到...

仲有無人會攪? 最好係屯門/元朗區啦~

禁止訪問

大宅

認識瑞士牛牛第一回

原帖由 Lqueenie 於 09-11-2 22:23 發表
會唔會搞個 mini 2 歲生日會 + x' mas party ? 大型的好似冇左件事, 有冇人會搞個小 gathering 呀 ?

i have interest to join the party ga

禁止訪問

大宅

麥記....都會喎....

禁止訪問

別墅

麥當當生日會都好喎, 唔洗攪咁多嘢, 又有姐姐帶玩, 我上星期係又一城果間, 見一班後生仔女攪生日會, 玩到不個幾開心. 大家係咪有興趣呀, 如果係又一城果間點睇? 日期可以係12月20, 25, 26 or 27 bor!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

問左又一城 full 晒, 星光行12月 20 日 11:30 - 1:00 pm 都仲有, ok 嗎 (6號都仲有, 不過好似早左 d, 時間一樣, 你地可以提議)

價錢就平均每個小朋友 $18 場地費 + 食物費
可以每人加 $30 要一份生日禮物, 不過只係一個筆筒 + 生日咭, 我覺得可以唔要

係要的請盡快決定, 12 月真係好 full, confirm 左之後 3 日內要去$ 200 訂, 呢樣就要請其他 mami 幫手, 我要睇住大b細b, 去唔到

仲有, 你地覺得食物錢應該係大圍除定係自己比自己o個份 ?

我覺得 20 個家庭係 max., 因為佢的座位只有 60 個, 連埋大人差唔多

有興趣就報名 ~ 只要有 10 個人, 我就打去 hold 場先

1) Lqueenie 2A2B (食物錢自己比自己)

大宅

認識瑞士牛牛第一回

唔該晒

1) Lqueenie 2A2B
2) shineihk 2A1B

別墅

問左又一城 full 晒, 星光行12月 20 日 11:30 - 1:00 pm 都仲有, ok 嗎 (6號都仲有, 不過好似早左 d, 時間一樣, 你地可以提議)

可以每人加 $30 要一份生日禮物, 不過只係一個筆筒 + 生日咭, 我覺得可以唔要

係要的請盡快決定, 12 月真係好 full, confirm 左之後 3 日內要去$ 200 訂, 呢樣就要請其他 mami 幫手, 我要睇住大b細b, 去唔到

我覺得 20 個家庭係 max., 因為佢的座位只有 60 個, 連埋大人差唔多

有興趣就報名 ~ 只要有 10 個人, 我就打去 hold 場先

3) qq281207 2A1B

大宅

4)*maggie** 2A1B

別墅

好呀! 上年我阿仔係tko開過birthday party 真係好好玩, 又唔洗煩食物夠唔夠! 我想加錢, 要生日會個薯條相架呀!
如搞得成, 我可以幫手!

5) minako 2A1B (可不可以加表哥,婆婆..等)
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

珍珠宮

可以 ~ 不過小朋友每個要加 $18

同埋我希望咁多位 mami 報名的時候講埋你地希望食物錢應該係大圍除定係自己比自己o個份 ?

原帖由 minako 於 09-11-17 22:09 發表
好呀! 上年我阿仔係tko開過birthday party 真係好好玩, 又唔洗煩食物夠唔夠! 我想加錢, 要生日會個薯條相架呀!
如搞得成, 我可以幫手!

1) Lqueenie 2A2B ...

別墅

好呀! 我囡囡最愛係麥當當.

5) minako 2A1B (可不可以加表哥,婆婆..等)
6) gsleung1806 2A1B

大宅

I want to join the birthday party

AHGU 2A1B (食物錢自己比)

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

7) yau.yau 2A2B (食物錢自己比自己)

珍珠宮

7) yau.yau 2A2B (食物錢自己比自己)
8) AHGU 2A1B (食物錢自己比)

別墅

lqueenie,

自己比自己o個份! 唔知d表哥得唔得閑, 另加$$沒有問題啊! 都係加多2,3位!

如訂場, 可唔可以幫我加$60, 要一個薯條相架, 我覺得好得意! thanks! 因為訂場先可加啊!

http://www.mcdonalds.com.hk/chinese/birthdayparty/bparty.htm

原帖由 Lqueenie 於 09-11-17 22:43 發表
可以 ~ 不過小朋友每個要加 $18

同埋我希望咁多位 mami 報名的時候講埋你地希望食物錢應該係大圍除定係自己比自己o個份 ?
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

禁止訪問

首頁
12345...8

尾頁

跳至