心聲留言

跳至

首頁

尾頁

民房

感情道路上終於畫上一個句號........

無奈要我畫上的一個句號!我終於不能忍受佢敢樣對我,走時問佢有冇野想講,居然正係問我比番本銀行薄佢去借錢,連求我原諒都冇。個心已淡,點解一個男人比咗咁多次機會都唔識去珍惜,每次佢都係加罪於我,每次都話我錯,點解.........?難道一個温暖的家就敢就破碎?賭係咪會失去理性,係咪一切都可以唔要,經過咁多波折我都肯同佢一齊承擔,點解........... :cry: :cry: :cry:

男爵府

Re: 感情道路上終於畫上一個句號........

男人一但好賭,真係會完全失去理智,執迷不悔,連自己頭家都可以放棄o架 !! 機會佢o地係唔會珍惜 !
所以你決定離開係絕對正確,拖拖拉拉,只會哂o左你的美好光陰,呢個男人根本完全唔值得你去等、你去愛 ! 振作一點,你只係同佢的感情畫上一個句號,而你以後的人生,仲有一條好漫長的感情道路任你自由行,佢唔識珍惜你,係佢的損失,唔好喊,堅強一點,為自己日後的幸福繼續努力,支持你o架 !!

珍珠宮

2018復活節勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

唔好唔開心 la, 我見你打左咁多野, 唔係好肯定事情發生係點, 不過都估到 d, 既然個男人比左咁多次機會, 佢都唔珍惜, 你做咩咁傷心喎, 唔值得, 你唔值得咁為佢!!
收起傷心, 面對將來吧!! 好多人都會支持您!!

民房

luibb,

好多謝你支持,記得同佢講過,係要珍惜機會,一次就夠,暫時喊完,因為強忍眼睙要返工,我唔想比同事見到,為咗佢冇咗之前份工(之前份工好好),為咗佢冇晒朋友,為咗佢有晒D錢,唉!好辛苦,琴晚我真好心痛!心痛!覺得身邊既佢點解會係敢?喊得我一生人中最痛既一次,攬住阿女狂喊,阿女好生性,仲叫我唔好喊佢會心痛,但佢都喊埋一份。以下呢首歌好岩我。

愛上你是我一生的錯

哭 一再哭 誰又願放棄你的愛 天知道
我此刻 仍像當年未變改
畢竟曾在昨天 共接受過 一點無緣份的愛
為何是我 緣何是你 迷路曾經走過
難道愛和關心 交出通通是錯 無論我強笑或淚流
全是沒法恕罪的錯 遺下了 愁與淚 剩餘茫然的我
我這樣深愛你 無奈你未明白我
哭 一再哭 誰又願放棄你的愛 不想你騙我許多
留下傷痕剩下痛楚
突然離別那刻 讓你更恨我 收起言詞地經過
別離是錯 留下前走都錯
難道愛和關心 交出通通是錯 其實欠你已盡奉還
誰願令你這樣憎我 遺下了 癡與淚 剩餘茫然的我
我這樣深愛你 無奈你未(不)明白我

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

你呢一刻的心痛感覺,我好明白,我曾經有有過一段同你一樣的遭遇,唯一唔同的就係我只係拍拖關係,沒有仔女 !! 自己對佢真係死心榻地,為了他,寧願放棄所有自尊、朋友、屋企人,一次又一次比機會佢、等佢,天真地相信自己的真心終有一日會感動倒佢,令佢為我改變 !! 最後換返o黎的係一次又一次的心痛、失望、灰心、絕望 !!
佢每次的逝神臂願話知錯會改,都係廢話 !! 就算為佢死,佢o地呢 d 人,今日係咁二傷心一o下,明日就可以當冇事發生,繼續佢o地的有賭未為輸生活,所以一 d 都唔值得再為佢傷心難過和犧牲,你一定要比我更堅強,因為你仲有個女要養,離開佢,你同阿女以後的日子一定會更開心自在 !!

民房

luibb&Talkative,
多謝你地,唔知點解依家返到屋企又喊,好辛苦呢種之味,我“林”我會係時候作出決定去律師樓,因為佢可能一次又一次博我唔敢去,但今次真係例外,我亦都唔係義氣用事,係返

別墅

[quote]
2003-03-07 寫道:
luibb&Talkative,
多謝你地,唔知點解依家返到屋企又喊,好辛苦呢種之味,我“林”我會係時候作出決定去律師樓,因為佢可能一次又一次博我唔敢去,但今次真係例外,我亦都唔係義氣用事,係返
友誼永在,朋友記得那天共你初初見面,(我悄悄的來,我悄悄的走,絕不帶走一絲雲彩,只帶走你一點點的友情)再見啦朋友!!每個人既人生觀都有唔同

珍珠宮

2003-03-07 ,

妳要振作呀!我記得妳係另一個TOPIC提過有一個囡囡的, 妳以後既人生目標就係囡囡快快樂地成長, 佢係妳既精神支柱....忘記令妳痛心既人。我有位朋友因為賭錢賭得太大, 想歪了...現在坐緊監。我也為此事同佢反臉, 因為入了迷既佢已變成另一個人, 佢再唔係我既朋友。

我都好明白妳既心情, 但點都好, 堅強些, 呢一關定能捱過。
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

男爵府

慢慢o黎 la,時間可以沖淡一切,亦可以令傷口慢慢復完 !!

振作點.....堅強點.....同囡囡一切重新開始好好生活下去吧 ! 一定要努力呀 ! 唔好比個衰人睇死以為你o地冇o左佢唔得呀 !!

民房

小詠:
多謝你,相信我會崖得過,多謝晒你地,覺得bk呢到好溫暖。

4pk:
多謝你關心,我剛問過律師原來離婚都要考慮好多野,不過我唔想日後再更痛苦,我一定會同佢分開。

別墅

我有相熟律師,可能幫到你喎!佢會教你點做,ok如要pm我
友誼永在,朋友記得那天共你初初見面,(我悄悄的來,我悄悄的走,絕不帶走一絲雲彩,只帶走你一點點的友情)再見啦朋友!!每個人既人生觀都有唔同

別墅

luibb 寫道:

慢慢o黎 la,時間可以沖淡一切,亦可以令傷口慢慢復完 !!

振作點.....堅強點.....同囡囡一切重新開始好好生活下去吧 ! 一定要努力呀 ! 唔好比個衰人睇死以為你o地冇o左佢唔得呀 !!
呢句說話呃人架,唔信(時間可以沖淡一切)

民房

4pk,
首先唔該晒你,我問果位律師都同我好熟,佢叫我好好考慮先,星期一再覆佢。真係勞煩晒你!

別墅

舉手之勞姐,又何足掛齒啦!

別墅

2003-03-07:
我都係過來人,有唔明隨時可以問我

民房

4pk,
唔該晒!

別墅

唔洗唔該

侯爵府

Forget him and restart your wonderful life with your daughter. Be strong. We'll support you.
:-D :-D :-D :-D

男爵府

我老公個二哥同你一樣情況ar~
不過我諗佢個情況衰過你ar~
佢借
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

首頁

尾頁

跳至