母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 BearLittle 於 10-4-9 19:12 發表
times square 未有囉...9 樓呀..書店隔離, 好好, 仲獨立有間房仔可泵奶...仲有插蘇1個............

複式洋房

謝!
我有一天往銅鑼灣「出差」,lunchtime應該只有30分鐘泵奶連travel between泵奶地方及office.希望去到就有位唔駛等。否則唔知點挨到6點收工至泵。

原帖由 我係好媽媽 於 10-4-9 19:31 發表
times square 未有囉...9 樓呀..書店隔離, 好好, 仲獨立有間房仔可泵奶...仲有插蘇1個............

大宅

另外, 你可以試下去baby outlet, 佢地銅鑼灣分店有一間餵奶房可以泵奶, 係時代廣場行返出鵝頸橋附近

原帖由 BearLittle 於 10-4-9 22:26 發表
謝!
我有一天往銅鑼灣「出差」,lunchtime應該只有30分鐘泵奶連travel between泵奶地方及office.希望去到就有位唔駛等。否則唔知點挨到6點收工至泵。

男爵府

原帖由 我係好媽媽 於 10-4-9 19:31 發表

對呀, 絶佳泵奶和餵奶好地方.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊