婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位媽咪們要小心呀, 大陸爆發左手足口病, 但係HK都好似無提過, 所以我地要小心明天第1日返學, 叫BB要勤洗手呀, BB如果身體虛弱, 就唔好返學啦...我個仔今日都有少少感冒, 我明天都唔比佢返學啦.

現家政府攪咩野, 爆發左都當無事發生禁既...

"內地出現手足口病大爆發,全國病例直逼八萬宗,其中廣東省更是重災區,逾半個案為高致命EV71腸病毒,省衛生廳已將疫情通報香港及澳門的衛生部門。澳門衛生局前晚隨即發新聞稿提醒居民防範,港府當局則全無反應,直至昨日在傳媒多番追問下才承認手足口病高峰期提早出現。有傳染病專科醫生批評食物及衛生局局長周一嶽眼裏只有豬流感而低估手足口病疫情,憂慮幼稚園及小學明日復課後將有大批學校被手足口病攻陷"

珍珠宮

減齡達人勳章

i hate the government so much, they all rubbish, high pay, but all useless.
if something happen, they will only said, sorry and they don't know will affect our kids so much.
原帖由 LokLokMon 於 10-4-11 23:44 發表
各位媽咪們要小心呀, 大陸爆發左手足口病, 但係HK都好似無提過, 所以我地要小心明天第1日返學, 叫BB要勤洗手呀, BB如果身體虛弱, 就唔好返學啦...我個仔今日都有少少感冒, 我明天都唔比佢返學啦.

現家政府攪咩野, ...

大宅

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

阿仔明天返學, 我都係唔比佢返住, 問咗學校咩情況先, 睇下有冇小朋友病發或者剛剛去完大陸返嚟.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

政府唔知有無提過..
但上星期我仲係香港時,報紙有講呀....我係睇東方日報架...

複式洋房

我都係在msn on.cc 見到, 其他網頁都無講過, 好似無人知禁既?

首頁

尾頁

跳至