跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我同上一胎又係隔了6年,第一個係女女,今次係仔仔...別說衫仔要買過,基本是沒一樣東西能用回 , 床和烚奶煲早送給人了,膠的東西,例如奶粉隔,奶瓶那些....心想膠放那麼久也不能用,所以全部要買過新的....我本身是心急大師....基本bb要用的東西和我自己要用的我在3月尾吉x島那次大減價已買齊0西 .現在只欠床仔7月3號送來, 就一切妥當喇~安心等baby到來

大宅

好媽媽勳章

咁我比大家都好, 我大女08年3月出世, d衫都岩...係唔知呢個係仔定女....我諗落好似得片同濕紙巾要買外, 諗唔到了...上胎人奶成功, 呢胎都係人奶, 奶樽呀女用左幾次, 今胎照用, 床有, bb車都有, 如果我漏左d咩, 幫幫我...

大宅

想問下你地會唔會買定一份禮物, 到出院o個日帶埋番屋企送俾大o個個??
我有朋友就係咁做, 話份禮物係細b送俾佢o既, 等佢開心下喎........

大宅

原帖由 koala小寶寶 於 10-6-15 12:40 發表
想問下你地會唔會買定一份禮物, 到出院o個日帶埋番屋企送俾大o個個??
我有朋友就係咁做, 話份禮物係細b送俾佢o既, 等佢開心下喎........

我已經買左呀!~ 等佢開心D, 唔會覺得好似唔錫佢咁.可能出院返到屋企, 屋企人會抱BB佢會唔開心...

別墅

我個大囝囝2歲半。 今胎是女。
我同哥哥講細妹妹送份禮物俾你好唔好?
他話好, 他自己選左 Lego。
我已經買訂左念住細妹妹出世時送俾他。

首頁

尾頁

跳至