跳至

首頁

尾頁

別墅

你地覺得91區小學點排好?? 心水係沙呂, 鍾意佢校舍較大....

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

不過好難入喎!

原帖由 manchan619 於 10-7-11 01:06 發表
你地覺得91區小學點排好?? 心水係沙呂, 鍾意佢校舍較大....

別墅

係呀~不過路德會梁鉅鏐小學都好似幾好, 不過有d hard sell, 你覺得呢??

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

其實我對D小學唔係咁熟,淨系知邊幾間多人話好!梁鉅鏐係河既另一邊,我無考慮住喎!都會諗住報埋直資!你呢?

別墅

聽人講朱小, 蕭小都幾好, 都唔知點排好, 諗住到時再問下亞仔班主任點排好, 亞仔適宜活動教學, 做功課佢好快做完, 唔知都多功課佢應唔應付到...你呢?? 諗住點排?? 你小朋友宜家讀邊間幼稚園??

原帖由 carolyktong 於 10-7-23 12:08 發表
其實我對D小學唔係咁熟,淨系知邊幾間多人話好!梁鉅鏐係河既另一邊,我無考慮住喎!都會諗住報埋直資!你呢?

大宅

畀面勳章

Hello:
我都係沙田友. 就嚟要選小學. 好苦惱. 不過我首選胡小(第一城) . 貪佢近!

原帖由 manchan619 於 10-7-30 01:44 發表
聽人講朱小, 蕭小都幾好, 都唔知點排好, 諗住到時再問下亞仔班主任點排好, 亞仔適宜活動教學, 做功課佢好快做完, 唔知都多功課佢應唔應付到...你呢?? 諗住點排?? 你小朋友宜家讀邊間幼稚園??

...
:weapon:

首頁

尾頁

跳至