論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

工人偷左囡囡D利是錢, 利是封就係到, 入面D錢就無左, 其實個利是一向都係放在呀B張床褥底, 之前復活節我睇過都仲有錢係到, 今個星期咁啱佢幫呀B換床單我順手拿來看先知入面D錢無左, 佢未知道我知, 我知道問佢一定話無拿過, 好煩唔知點做, 請賜教謝謝.

男爵府

見慣不怪,大多數都做,打斧頭,豬仔錢不見,我case是見公主拿着家人銀包,公主說銀包跌在地上幫手拿起,被公主吹賬,因時常唔見$20至$50, agent問點做,炒公主但要全補給公主,一個月糧,飛机票等,第2個可當看不見,沒失大財.3是請個新公主可一個月前通知,只補飛机票等.

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

再放$100落利是封, mark down the number, put under your princess pillow, 做壓歲錢, check everyday, 睇吓幾時唔見. 到是人贓並獲.

侯爵府

如果佢死口唔認,係咪都無佢符?

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

惟有真係1毫子都唔好被佢見到!!

首頁

尾頁

跳至