自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

Re: 惠康有huggies pull-up sample賣,好平!

應該間間都有
但係間間做法唔同
今日我買左一BOX後來再叫我MAMA幫我買
個惠康大家姐見多人買之後話唔可以咁買
佢仲好串同我MAMA講?"你買包尿片片咪可以加$換1包囉,唔係就冇得換"

激到我呀媽死
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

公爵府

Re: 惠康有huggies pull-up sample賣,好平!

我樓下個間次次都無架~~ :-(

男爵府

PingYu, 我估都係因為咁啦!! 最衰今朝叫p 爸去睇, 佢又話冇喎! 如果唔係朝早可能可以就咁買呀!!

PingYu 寫道:
應該間間都有
但係間間做法唔同
今日我買左一BOX後來再叫我MAMA幫我買
個惠康大家姐見多人買之後話唔可以咁買
佢仲好串同我MAMA講?"你買包尿片片咪可以加$換1包囉,唔係就冇得換"

激到我呀媽死
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

大宅

Ru3gakuen
係囉,真係好cheap家…
間間做法都唔同
我果間仲衰,唔抵得人成箱買
~真係激死!

《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

男爵府

多謝報料..

買左1箱仔..
花都廣場重有2箱女仔
我想我應該應該不會愛你 
為了要努力 努力的不愛你
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
我想我討厭 討厭驕傲的你 
也討厭美好 美好的那個你 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

大宅

請問一箱有幾多包? 唔知係我搵唔到還是我樓下間惠康無得賣 :-( :-(

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我果間要買bb嘢,先換得!你地就好,可以就咁買!

子爵府

我附近0個間直情無得賣(or已賣晒?)
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

男爵府

BabyChristy 寫道:
1箱有18包, 每包3pcs, 我都買左1箱
應該間間都有, 你要問佢, 佢無放出黎, 喺收銀度, 今日報紙都有賣

佢地同我講冇貨, 不過比我睇到係收銀台底, 先肯賣比我重要比我買1包. 我叫佢比我睇邊度寫只可買1包, 佢就比買1箱, d 經理好差..., 唔知係唔係留返自己友買
我想我應該應該不會愛你 
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

大宅

BabyChristy
CAN U TELL ME WHICH NEWSPAPER?

男爵府

育兒性格勳章

我頭先都去過,佢有張紙寫住要買bb野先可以加$5換一包,佢拎左女裝m碼俾我,我見到佢另一個counter有男裝,我話我想換男仔,佢死都唔肯開果箱,又話換晒一箱先可以開第二箱。
多多理由,我最終都係一包都冇換到。 :tongue:

大宅

yes ar 惠康very very cheap~

男爵府

係令1惠康,買多1箱, 今次呢個經理好好....,
見到佢地重有幾箱, 好似未賣過.
我想我應該應該不會愛你 
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

大宅

又會咁嘅!惠康咁大機構,但間間做法都唔同,冇規冇矩,真抵鬧!
或者你們話我多事,但我已經張這topic條link send咗去惠康email向它反映,希望它可以自己檢討吓!

別墅

PoohBB,

係令1惠康........Can you tell me where can bought?
also near at 花都????

I live in Fanling also, near fanling KCR Station, I went to Fanling Centre Wellcome, but they tell me sold out all already
:-( :-( :-(

Can you help me buy ar???? My baby is daughter.....
25 lbs now (1.5 yrs old)............

男爵府

LITTLE_PIGLET 寫道:
PoohBB,

係令1惠康........Can you tell me where can bought?
also near at 花都????

I live in Fanling also, near fanling KCR Station, I went to Fanling Centre Wellcome, but they tell me sold out all already
:-( :-( :-(

Can you help me buy ar???? My baby is daughter.....
25 lbs now (1.5 yrs old)............

華明村..
see see tmr..
我想我應該應該不會愛你 
所以我讓自己那麼喜歡你
這樣你就不忍心和我分離 
於是我要自己假裝討厭你 
那麼你就捨不得離我而去

大宅

PingYu,

尋日下午我叫阿媽幫我買左一箱女裝大碼,(又係良景果間惠康)我見咁平咪叫阿媽六點幾時再幫我去睇下仲有冇啦,點知個經理聲大大話冇得咁買法,我阿媽即刻同佢講話下就至買完,點解冇得咁買法,之後至死死地氣咁話,我比你買四包啦,多就冇喇 ... 搞到我阿媽好似乞佢咁... 我阿媽話同一時間有個同佢咁上下年紀o既人又係問d尿片,唔通係你mama ?

大宅

請問幾時可以著pull-up褲,我個仔2歲,一係著片,一係就咁著褲,咁係咪唔需要pull-up?

子爵府

我去嗰間好好喎,我買一支GERBER梨汁話要換一箱佢都OK,埋單96個幾佢仲叫我換多一包,過100蚊即時可減10蚊,於是我就用咗91個幾換咗19包加一支梨汁,好抵。
我問佢有冇HUGGIES浴袍換,佢仲幫我四處揾,雖然係換哂,佢都同我講唔好意思,仲叫我下次早D去。

首頁
12345...6

尾頁

跳至