自由報料

跳至

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 惠康有huggies pull-up sample賣,好平!

超市d野真係間間唔同架!
我尋日去大埔墟間百佳,
見到買任何BB產品加$5
可以換一包Huggies濕紙巾(大包),
但今日去幾間百佳都冇。
而且我係買左1pack寶寶金水連洗頭沐浴露,
原價$39.9,特價$10.9
但係今日去幾間都冇!
仲有呀,百佳d激印花,有d話延長換購日期至3/7,
但係好多間又話做完冇得換!
點解咁大機構都攪成咁?

大宅

Re: 惠康有huggies pull-up sample賣,好平!

maymay媽
係呀~係我mama呀
佢地真係好cheap~
she唔係經理呀
佢只係員工最大
你mam &我mama最係都係買到4包
我見平先叫我mama幫我再買~
佢好似唔抵得人買咁呀
《樂樂BB天地》全新童裝及女裝 《我係2004年5月12日,7:57pm係屯門醫院出世》

大宅

PingYu,

我地阿媽真係有緣.... 我阿媽一同我講我就估會唔會係你阿媽呢....原來真係......

別墅

我隔離商場間惠康無呀..:cry:
你地就好啦..買得到..

子爵府

好媽媽勳章

del

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

男爵府

我尋日都買左18包但要買bb產品先可以,今日

男爵府

香港仔惠康冇得買嘅??

男爵府

Tonight I bought at Tuen Mun Leung King Wellcome, I finished all the girl size 2, 13 packs at @$5/pack. There are still boy size 2, about 10-15 packs, each have 3 pcs.

複式洋房

美孚惠康有成箱女仔褲仔,男仔無晒!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日去惠康, 見到架上有huggies pull-up賣, 是否那些呢?
因我見到男仔XL(15條)好似賣45元左右. 可否說給我知呢?
謝謝!

大宅

gobby 寫道:
美孚惠康有成箱女仔褲仔,男仔無晒!

謝謝
岩岩買左

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問下我仔仔宜家著緊PAMPERS XL,咁huggies呢隻要著幾大架?

THX!
愛 我 就 別 傷 害 我

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

kitwong,
我仔片片都係用XL,而呢隻huggies褲仔就用L都可以...

kitwong 寫道:
我想問下我仔仔宜家著緊PAMPERS XL,咁huggies呢隻要著幾大架?

THX!
幸福肥師奶

珍珠宮

kingma,
佢地講緊既係試用裝,3條賣$5,
你見到既係平時既貨裝,貴d架...

kingma 寫道:
今日去惠康, 見到架上有huggies pull-up賣, 是否那些呢?
因我見到男仔XL(15條)好似賣45元左右. 可否說給我知呢?
謝謝!

幸福肥師奶

男爵府

熱血勳章

有冇人知新界區仲有邊間有得賣?

我去大埔話已經做完promote. ?-(

大宅

我見到則魚涌, 模範里間惠康重有好多. 不過無留意是仔or女
<i>琳琳2005年8月23日係瑪麗醫院出世3.63kg / 51.0cm 2005-8-234.96kg /2005-9-305.02kg / 57.5cm  2005-10-66.45kg / 62.0cm 2005-11-156.55kg / 62.5cm 2005-11-297.10kg / 2005-12-157.80kg / 2006-1-168.20kg / 2006-2-168.50kg / 2006-3-1610.1kg / 2006-8-2412.5kg / 2007-4-14

大宅

我上兩日係荃灣愉景新城惠康換左10幾包好抵 (男女都有)

男爵府

今日去左模範里間惠康,有17包男仔M碼比我買晒lu....多謝tracyyuen報料...!!不過個收銀話個倉好似仲有貨..叫我遲d再去喎

大宅

請問港島中西區、銅鑼灣區仲有無呀?有冇媽咪可以報料,唔該!

首頁
12345...6

尾頁

跳至