自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

今日買咗對學校著白色運動鞋俾仔仔,30碼啱啱好,甘我應唔應該買大一個碼?定系要啱啱好啊??? 唔該俾點意見我啦~

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 小熙熙 於 10-12-21 23:00 發表
今日買咗對學校著白色運動鞋俾仔仔,30碼啱啱好,甘我應唔應該買大一個碼?定系要啱啱好啊??? 唔該俾點意見我啦~

同一問題 ,我決定左買大一個碼 ~ 因為又係個size,真係arm arm好,怕佢1個月後已唔arm著!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

要預鬆1個手指位
即係要大半碼至1碼

大宅

好媽媽勳章

我都系驚啱啱好,好快會唔啱著。今日去換咗。。。 不過佢無31碼。。。所以換咗對32碼。
原帖由 foggyao 於 10-12-21 23:24 發表

同一問題 ,我決定左買大一個碼 ~ 因為又係個size,真係arm arm好,怕佢1個月後已唔arm著!

大宅

好媽媽勳章

收到~下次識預送1個手指位啦~
原帖由 小倩 於 10-12-21 23:35 發表
要預鬆1個手指位
即係要大半碼至1碼

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係 DR. KONG 買鞋, 都係揀可以放一只手指位既 SIZE 比我仔

我仲話, 好似好大, 佢話唔大啦!! 怕鬆就先將小朋友只腳掌拉向最出既邊, 才將 魔術貼貼緊

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

原帖由 小熙熙 於 10-12-22 17:46 發表
收到~下次識預送1個手指位啦~
買鞋果時鬆晒d鞋帶/扣之類
將腳著到最入
後跟有1手指位就最好
係賣鞋朋友教我架
太大會易跌到架

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

要睇下鞋款, 以下情況我會買大d:
1. 可以加鞋墊
2. 魔術貼可收窄d
3. 著厚d襪(遲d夏天腳大左可以著薄d)

c9心態, c9心態
原帖由 雪~bb 於 10-12-22 05:52 PM 發表
買鞋果時鬆晒d鞋帶/扣之類
將腳著到最入
後跟有1手指位就最好
係賣鞋朋友教我架
太大會易跌到架

首頁

尾頁

跳至