影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

別墅

係呀!!! 哈哈~~~不過講真. 佢真係好強!!! 正~ kakak!

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 VaVaSo 於 11-1-4 13:01 發表
係呀!!! 哈哈~~~不過講真. 佢真係好強!!! 正~ kakak!

可惜J2又停播
大叔們真係好正,金泰浩簡直係我既神,個腦太強勁喇

近排強烈推薦大家睇 E228 幻像旅行特輯,好好睇,又有教育意義

翡翠宮

HAILEYMAMA,
金泰浩是PD嗎?
J2早前有播新一輯嗎? 是哪一集. 如果再播, 請報料.

我追到E224. 你RECOMMEND的我必看.

其實E223, 午夜槍戰真是好好笑和兩集心靈感應都不錯.
我真是好欣賞劉在石呀!!!
原帖由 haileymama 於 11-1-4 01:28 PM 發表

可惜J2又停播
大叔們真係好正,金泰浩簡直係我既神,個腦太強勁喇

近排強烈推薦大家睇 E228 幻像旅行特輯,好好睇,又有教育意義

大宅

原帖由 MagDog 於 11-1-4 23:09 發表
HAILEYMAMA,
金泰浩是PD嗎?

...

係未好似家族誔生 果類形??

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 MagDog 於 11-1-4 23:09 發表
HAILEYMAMA,
金泰浩是PD嗎?

...

無錯,就係無限既PD囉

J2果d唔係新架,係好耐之前,哈哈果陣都仲未入伍架

午夜槍戰同心靈感應都幾好睇

不過近黎WM7先係最深刻,佢地最後係台上面果一段,我好感動

翡翠宮

haileymama,
同意啊, wm7, 可以不哭嗎? 太好看了. 我會比心機追. 我最近我了一集"running man" 都幾好笑. 我為看崔始源.

如果重播舊的也好, 我好想重看有一次有隱蔽camera拍下他們風度如何..eg. 跟女同事在馬路一起行, 一輛車突然貼近駛過, 有些就自會自己避車, 有些會用身檔車...
我hubby在j2看過, 話劉在石反應最快, 最有風度. 我好想看呀.

to kitkit,
我未看過家族誕生..不過無限挑戰是有一班男主持們, 有時比些mission. 好有趣.好認真.

原帖由 haileymama 於 11-1-5 05:39 PM 發表

無錯,就係無限既PD囉

J2果d唔係新架,係好耐之前,哈哈果陣都仲未入伍架

午夜槍戰同心靈感應都幾好睇

不過近黎WM7先係最深刻,佢地最後係台上面果一段,我好感動 ...

首頁

尾頁

跳至