美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

植過一次,不過唔慣..都係電好D..
早幾日電左,朋友見到我以為我痴左假睫毛 (不過真係好靚 )
而家仲做緊Promo平好多 ,電左靚靚過新年
你地有冇我咁貪靚

大宅

請問邊度電呀? 幾錢?

子爵府

陪月勳章

我都電咗呀, 我都係一樣鐘意3d多過植
原帖由 小木偶媽咪 於 11-1-25 18:50 發表
你地有冇我咁貪靚 ...

複式洋房

植係靚不過真係幾麻煩, 甘電呢種一般要幾錢既呢

洋房

我係TSEUNG KWAN O 電開,都好 OK WOR!!3D 真係捲D 同LAST 得耐D,大約3-4個月(我自己 EXPERIENCE)

男爵府

原帖由 小木偶媽咪 於 11-1-25 18:50 發表
你地有冇我咁貪靚 ...

可以pm我嗎??

大宅

原帖由 chiemsee 於 11-1-26 10:59 發表
我係TSEUNG KWAN O 電開,都好 OK WOR!!3D 真係捲D 同LAST 得耐D,大約3-4個月(我自己 EXPERIENCE)

我都有電開3D, 但就未試過可以KEEP到3-4個月, 通常KEEP個半月就已經亂, 要再電過。

洋房

原帖由 迪迪洛洛媽媽 於 11-1-26 11:48 發表

我都有電開3D, 但就未試過可以KEEP到3-4個月, 通常KEEP個半月就已經亂, 要再電過。

咁快???好唔開心架喎,俾左錢OF COS 想KEEP 耐D啦!!
我諗同你個eye lash 既質地有關,即係我d eyelash 本來都幾硬同好長,所以我都可以keep 都at least 3個月,如果你係好軟,of cos 係易塔d...好似d人去電頭髮咁...唔同髮質都有唔同results 啦....

別墅

我都好想電, 但之前冇試過, 見到有promotion, $200 試做價, ok 嗎?
但冇mention 3D 效果, 只係話娃娃燙電睫毛... 有冇分別??

子爵府

陪月勳章

$200ok呀, 我喺銅鑼灣電都要$250呀, 你可以打去問吓嘛
除咗3d效果之外, 我自己感覺3d隻藥水都係冇咁傷
原帖由 Extension 於 11-1-26 12:49 發表
我都好想電, 但之前冇試過, 見到有promotion, $200 試做價, ok 嗎?
但冇mention 3D 效果, 只係話娃娃燙電睫毛... 有冇分別??

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔駛二百,138咋
3Dkeep到耐D同靚好多架
原帖由 Extension 於 11-1-26 12:49 發表

珍珠宮

係尖沙咀 做緊promotion$138

原帖由 pluie 於 11-1-25 18:59 發表
請問邊度電呀? 幾錢?

珍珠宮

係呀,3D好過以前果D好多
原帖由 chiemsee 於 11-1-26 10:59 發表

珍珠宮

我都Keep到3個月,你成日電會好傷架
原帖由 迪迪洛洛媽媽 於 11-1-26 11:48 發表

洋房

原帖由 小木偶媽咪 於 11-1-26 17:18 發表
我都Keep到3個月,你成日電會好傷架

幫我電個人話如果再勤力d搓 mascara 會再 keep 耐d 架 ,大家電完可以試下!

大宅

環保接龍勳章

如果睫毛短,电左会唔会好肉酸?

洋房

回復 1# MEOWKLP 的帖子

唔會喎...我覺得反而會顯得隻眼有神D喎!

大宅

原帖由 chiemsee 於 11-1-26 22:46 發表

幫我電個人話如果再勤力d搓 mascara 會再 keep 耐d 架 ,大家電完可以試下!

可能我電完只係搽一兩下增長的透明mascara, 因為搽呢唔多硬, 所以個幾月就開始亂, keep唔耐啦! 但我平時唔化妝, 如果只係係眼搽mascara係咪會好怪?

子爵府

陪月勳章

回覆 18# 迪迪洛洛媽媽 的文章

你係咪摔眼或者落妝嗰陣大力得滯, 應該唔會咁快亂喎

大宅

回復 19# MaMa2008 的帖子

唔知呀! 但我自己唔化妝, 但有搽防哂, 所以都有用落妝水, 都係好輕輕力一抹, 但唔知點解好快就亂, 試過幾間都係咁! 有d仲快變形!!!

首頁

尾頁

跳至