潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都係,几年前買左個coco cabas之後,就中左毒喇!,暫時擁有的唔係好多,由買第1個 bag 開始,包括:
1. 漆皮coco cabas
2. 黑色 2.55 jumbo
3. 黑色 bubble
4. 灰紅雙面布 cocoon
4. 啡色 classic jumbo
5. 長銀包
5. cc logo 閃石耳環
6. cc logo 閃石項鍊
7. 藍色 casmere 頸巾
8. 黑白 print 大方巾

講真,真係會中毒架,耐唔時就會心思思想去睇﹐唔一定次次都買bag,bag我真係會好中意好中意先買lor,acessories 就唔同,可以買得好密,來緊準備買條長珠鍊........

男爵府

回覆 21# 水媽媽 的文章

How much is a cocoon? Would it be cheaper if I buy it from London or Portugal?

子爵府

I have 4 already but want to get 1more tote because of all of my collection are classic style. But still looking for the style i like

1X 羊皮 camera bag in dark Navy
1X Calf skin maxi in Navy
1X Calf skin GST in white
1X washed Calf skin 2.55 reissue Shanghai version

複式洋房

原帖由 hungc9 於 11-3-3 21:55 發表
買完一個又一個... 不能自拔... 但真係好靚....

不如chanel fans 一齊share 下自己最中意既chanel

你地真有米! 我想中也中不來呢

男爵府

畀面勳章

我想請問各位係唔係在歐洲買左唔啱, 是否可以係
香港換???THANKS!

大宅

my collection

禁止訪問

大宅

你地真有米啦, 我想買一個都唔舍得,真係巧貴呀

禁止訪問

畀面勳章 大廚勳章

複式洋房

要慳$,小心上引:) :):)

別墅

我都鐘意買CHANEL, 不過唔算好癲. 2-3個月先買一個袋, 而家有13個咋. 其實以前買開LV,GUCCI,不過太多人用,又大陸人,又C9,又O靚妹,又A貨...頂唔算!而家改攻CHANEL同HERMES.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 梁家婦女 於 11-3-22 12:29 發表
我都鐘意買CHANEL, 不過唔算好癲. 2-3個月先買一個袋, 而家有13個咋. 其實以前買開LV,GUCCI,不過太多人用,又大陸人,又C9,又O靚妹,又A貨...頂唔算!而家改攻CHANEL同HERMES. ...
其實而家chanel都好多大6人用。

自己鍾意無所謂啦:)

別墅

真係會中毒架... 所以千其唔好掂!
我自己2年內買咗6個...
依家做咗C9, 平日都好少用得著, 都係擺多過用。如果我當初肯儲起D錢, 依家我都夠買多架2手車用!

男爵府

我以前咩野袋都中意買,由几百蚊到几仟蚊,以前買個几仟蚊的LV都已經好開心喇,但自從買咗第1個CHANEL之後,都几年無買佢地喇,因為大家的襟興程度真係爭好遠,雖然我都係打工仔一個,不過就唔會季季追款,真係好中意先落鎚。

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

我都係中毒呀, 以前覺得呢個BRAND好老, 點知而家好想買一個 上次朋友12月尾去歐洲, 幫唔到我買JUMBOO(因為個排多節日, 比人買哂><) 朋友今年5月再去, 希望佢幫我買到啦
9w1d  2.41cm / 10w2d  3.46cm (吳弓彈) / 13w 6.69cm (揮手2次) / 16w1d BPD 3.09cm(4oz) / 18w4d BPD 4.21cm 9oz

別墅

我有好多朋友都中毒好深,無藥可救,希望自己唔會好似佢哋咁,一發不可收拾.不過好明白得到心頭好既感覺真係....

複式洋房

May I ask if there are still any
CHANEL BUBBLE???
I want to buy one but I couldn't find any pictures in the official web.

子爵府

係.,.. 我好認同...買左真係好開心...
不過我唔貪心...有一個就夠...(雖然好想買一個細細個既...hehe)
但世界唔好.. 大家要理智d...留番d錢pon身呀...

複式洋房

回覆 米奇仔 的帖子

why buy jor ng use?

珍珠宮

我都發覺依家好多大6人用~~

首頁

尾頁

跳至