心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-17 11:54 發表
大魚腸咁好計既,空城計佢都諗到
我覺得你呢位朋友真係有D跨,好似下下留意住你一舉一動咁。

我姑9會將D衫晒出去既, 早兩日個天突然黑晒, 我訓左覺, 我姑9又係"烚"著左, 個CHEAP FD 打電話黎, 我見係佢打黎, 冇聽, 咁我姑9聽, 佢叫我姑9收衫!! 其實佢想借頭借路, 睇下我係唔係屋企就真!!

平時我係夜晚上網, 佢地訓晒, 我就會熄晒燈, 剩係開書房既燈, CHEAP FD 係電話留言, 可能見我夜晚書房開左燈, 問我係咪夜晚仲有上網?

你話C唔C, 我日日夜夜都被人監視住!!mouth:
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

你係咪特登揀作咁惡啃既比佢架!^_^

原帖由 mclam 於 11-3-17 11:58 發表

我夾硬塞比佢!!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

有得買咪買一兩包看門口囉!無損失。

原帖由 mclam 於 11-3-17 12:00 發表

頭先大姨婆問我駛唔駛買? 我話仲有得買咩? 佢話雜貨鋪可以訂, 我叫佢買D囉!! (不過我諗多數都買唔到!!)

象牙宮

佢會唔會買左個望遠鏡成日望住你屋企架! 好鬼痴線呀佢,但又好好笑!

原帖由 mclam 於 11-3-17 12:06 發表

我姑9會將D衫晒出去既, 早兩日個天突然黑晒, 我訓左覺, 我姑9又係"烚"著左, 個CHEAP FD 打電話黎, 我見係佢打黎, 冇聽, 咁我姑9聽, 佢叫我姑9收衫!! 其實佢想借頭借路, 睇下我係唔係屋企就真!!

平時我係夜晚上網, ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-17 12:53 發表
你係咪特登揀作咁惡啃既比佢架!^_^

因為以前彭丹好SEXY 架MA, 我成日都話係佢偶像架啦!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-17 12:54 發表
有得買咪買一兩包看門口囉!無損失。

大魚腸仲攪野, 頭先打電話返黎, 話周圍都冇鹽買, 佢買左兩罐雞粉喎!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-17 12:54 發表
佢會唔會買左個望遠鏡成日望住你屋企架! 好鬼痴線呀佢,但又好好笑!

因為我D窗痴左玻璃紙, 所以佢日頭望唔到屋入面, 不過夜晚開燈就會睇到囉!!

近SOFA 有個窗仔冇痴玻璃紙, 霸王女會坐係SOFA 做功課, 咁我就坐係SOFA 睇電視, 個CHEAP FD 有次同我講, 我琴日見你個女係度做功課, 你咁好既, 陪佢做呀? 自此之後, 我一開燈就會落窗簾遮住個窗仔, 費事比佢睇到我做乜!!

象牙宮

大魚腸精名呀!因為下一步D人應該係搶雞粉!

原帖由 mclam 於 11-3-17 13:26 發表

大魚腸仲攪野, 頭先打電話返黎, 話周圍都冇鹽買, 佢買左兩罐雞粉喎!!

象牙宮

不過佢一出聲我就頂唔順!

原帖由 mclam 於 11-3-17 13:24 發表

因為以前彭丹好SEXY 架MA, 我成日都話係佢偶像架啦!!

象牙宮

佢真係好似日日都望實你咁喎!

原帖由 mclam 於 11-3-17 13:31 發表

因為我D窗痴左玻璃紙, 所以佢日頭望唔到屋入面, 不過夜晚開燈就會睇到囉!!

近SOFA 有個窗仔冇痴玻璃紙, 霸王女會坐係SOFA 做功課, 咁我就坐係SOFA 睇電視, 個CHEAP FD 有次同我講, 我琴日見你個女係度做功課, 你 ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-17 13:39 發表
大魚腸精名呀!因為下一步D人應該係搶雞粉!

佢係廚房CEO 黎!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 stkyo 於 11-3-17 13:41 發表
佢真係好似日日都望實你咁喎!

冇辦法啦, D女返學, 老公返工, 佢又冇朋友既, 姊妹又唔理佢, 有乜好做丫, 咪成日望過黎, 睇下有乜8囉!!

佢同佢老公都好"度縮"架, 過時過節, 佢話好憎去99個度食飯, 99煮D餸唔岩佢D女食喎, 我地咪話, 咁你可以加料架, 即係買叉燒, 燒肉個D, 咪D女有得食囉, 佢話:如果我買, 其他人又食, 我先唔會益人呀!!

有次佢62生日, 本應約好晒食飯既, 咁佢兩公婆又懶大牌, 係屋企MI MI 麼麼, 等到8點幾, 點解冇人打比佢地既? 咁佢地就打比個大佬, 佢大佬話, 我地差唔多食完LU 喎, 你地唔駛黎啦!!

可想而知佢地幾受屋企人歡迎啦!!

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章

禁止訪問

好媽媽勳章