嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

沙棘籽油對阿仔的濕疹似乎很有效,阿仔的濕疹困擾多時自從用了bioresonacne theraphy 介紹的沙棘籽油好了很多,見佢是天然植物, 起初都懷著患得患失的心情去試,但功效好好,

大宅

咩嚟㗎?????

男爵府

I want to know too!

Thanks

原帖由 ninamimi 於 11-3-21 12:44 發表
咩嚟㗎?????

大宅

主要成份: 野生植物「沙棘」籽中提鍊. 含多種不飽和脂肪酸、維生素、類胡蘿蔔素、磷脂和多酚類
是100%純天然的皮膚營養品特性: 日常用途: 蚊叮蟲咬,皮膚糜爛,皮膚真菌感染 (雞眼、香港腳),曬傷,慢性皮膚炎(濕疹)等
創傷性用途:跌傷、刀傷、燙傷、凍傷及燒傷,尤其可用於二、三度燒傷
美容用途: 修補新疤痕,加速傷口愈合
兒科用途: 濕疹、尿疹,紅屁股或其他皮膚感染
特殊用途: 癌病者放射治療時外敷,能迅速修補放療灼傷,大大減輕放療對人體的損傷

複式洋房

我都好想知係乜黎?係邊度買?

原帖由 LailaiChan 於 11-3-21 14:57 發表
主要成份: 野生植物「沙棘」籽中提鍊. 含多種不飽和脂肪酸、維生素、類胡蘿蔔素、磷脂和多酚類
是100%純天然的皮膚營養品特性: 日常用途: 蚊叮蟲咬,皮膚糜爛,皮膚真菌感染 (雞眼、香港腳) ...

大宅

http://www.starnergy.com/index.php?route=events/events&events_id=10

原帖由 rositamama 於 11-3-21 15:05 發表
我都好想知係乜黎?係邊度買?

複式洋房

你個BRT做成點呀?第幾次了?

原帖由 LailaiChan 於 11-3-21 12:28 發表
沙棘籽油對阿仔的濕疹似乎很有效,阿仔的濕疹困擾多時自從用了bioresonacne theraphy 介紹的沙棘籽油好了很多,見佢是天然植物, 起初都懷著患得患失的心情去試,但功效好好, ...

別墅

Lailaichan,
請問你覺得沙棘籽油係獨立用都好有效定係要同時做埋生物共振至有用?

大宅

畀面勳章

請問這個油的英文係乜野呀?我想試下搵下呢邊有冇,唔係就叫香港朋友寄俾我。香港邊度有得買?幾錢?

原帖由 LailaiChan 於 11-3-21 16:57 發表
是100%純天然的皮膚營養品特性: 日常用途: 蚊叮蟲咬,皮膚糜爛,皮膚真菌感染 (雞眼、香港腳) ...

大宅

其實我bioresonance theraphy 未正式開始,只是初步做了二個檢查, 一個叩 BRI (用超聱波簡單檢查他甚麼器官有問題), 一個叫 EAV (就是手持一枝金屬棒在他穴位上檢查甚麼器官出了甚麼問題,攪咗一個鍾有多甚麼毒素過多而引致他身體發炎),今個星期五先再上去詳細解釋阿仔的REPORT,然後再報告大家知, 致於DR siN我也STOP 了,皆因己自了很長的時間,似乎己沒大進展

原帖由 catmom29 於 11-3-21 18:52 發表
你個BRT做成點呀?第幾次了?

大宅

只是用沙棘籽油好了好多,沒有咁紅,查了很久dr sin藥糕不得的手指,居然漸漸退紅和腫,生物共振未正式開始

原帖由 V.G 於 11-3-23 15:12 發表
Lailaichan,
請問你覺得沙棘籽油係獨立用都好有效定係要同時做埋生物共振至有用?

大宅

seabuckthorn oil

原帖由 Einet2009 於 11-3-23 15:45 發表
請問這個油的英文係乜野呀?我想試下搵下呢邊有冇,唔係就叫香港朋友寄俾我。香港邊度有得買?幾錢?

洋房

原帖由 LailaiChan 於 11-3-23 17:21 發表
只是用沙棘籽油好了好多,沒有咁紅,查了很久dr sin藥糕不得的手指,居然漸漸退紅和腫,生物共振未正式開始

hi LailaiChan,

請問隻沙棘籽油只可以去佢公司 (或展朋銷地店)先買到,其他地方有冇得買呢?

http://www.starnergy.com/index.php?route=events/events&events_id=10

大宅

畀面勳章

Lailaichan

我看過website啦,但好似有幾款產品,有食嘅,有搽嘅,有lotion....想請問你係買咗邊隻呢?如果搽面得唔得呢?

原帖由 LailaiChan 於 11-3-23 19:21 發表
seabuckthorn oil

大宅

我買的是膚安寧沙棘籽油塗劑,在他的shop 買 150.-佢地話在華潤堂和 healthy plus 有得買,另外我作天在麗港城見到展銷平好多 只是 98.- 所以有買了2 枝

別墅

請問知否展銷做到幾時?

洋房

Thanks lailai資訊

打電話CHECK左,麗港城展銷最後今日。

下一個展銷 29/3-31/3係大角咀海富商場。

如果錯過左展銷期,可再等下一個展銷或直接向公司訂貨,滿$500免費送貨。

職員話展銷期會優惠D,夾到時間我去會場買黎試用。

別墅

可唔可以比展銷電話我打去問吓?

原帖由 kobe2046 於 11-3-24 14:41 發表
Thanks lailai資訊

打電話CHECK左,麗港城展銷最後今日。

下一個展銷 29/3-31/3係大角咀海富商場。

如果錯過左展銷期,可再等下一個展銷或直接向公司訂貨,滿$500免費送貨。

職員話展銷期會優惠D,夾到時間我 ...

洋房

我係打去佢公司問下一個展銷期資料,如果你想知更多 (例如 產品、售賣地點...),可以係下面網頁搵到聯絡電話。

原帖由 chris-BB 於 11-3-24 17:22 發表
可唔可以比展銷電話我打去問吓?

別墅

Thx Kobe2046, 你真係積極!!

原帖由 kobe2046 於 11-3-24 09:26 PM 發表
我係打去佢公司問下一個展銷期資料,如果你想知更多 (例如 產品、售賣地點...),可以係下面網頁搵到聯絡電話。

...

首頁

尾頁

跳至