跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 siulili 於 11-3-25 22:29 發表
sorry, 呢位朋友, 你的錯字已經比我呢個‘廢物’QUOTE左,你想我改返就收買下我先啦。。。。呵呵!

。。。又係做左阿差。。。。。見鬼囉!

作C你! 咁快手

伯爵府

真廢物會羡慕假神人,假廢物會鄙視假神人,真神人會歧視假神人,假神人會崇拜真神人。

做兩頭蛇有咩唔好呀? 呢個世界永遠做兩頭蛇係最好架啦, 對人講神話,對神講人話,永遠都與眾不同,好似高人一等咁。 對廢物就無話可說!

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-3-25 22:35 發表

你覺得廢物歧視你? 定係神人會歧視你? 定還是豬8怪照鏡, 兩面不是人? 所以做乜都好, 唔好做兩頭蛇, 你都係做返廢物啦, 我哋哩度歡迎你.

伯爵府

我叫你收賣我喎, 唔係叫你“DUP”我喎, 你唔好唔記得你有痛腳在我手! 呵呵

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-3-25 22:35 發表

作C你! 咁快手

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

道不同不相為謀, 對某D人唔回應佢就算, 免得沒完沒了, 反正佢來自天神村, 我地生活係廢物堆既人永遠唔明佢諗咩.

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 siulili 於 11-3-25 22:48 發表
真廢物會羡慕假神人,假廢物會鄙視假神人,真神人會歧視假神人,假神人會崇拜真神人。

做兩頭蛇有咩唔好呀? 呢個世界永遠做兩頭蛇係最好架啦, 對人講神話,對神講人話,永遠都與眾不同,好似高人一等咁。 對廢物就無話可說!

...

真真假假, 假假真真

象牙宮

原帖由 siulili 於 11-3-25 22:49 發表
我叫你收賣我喎, 唔係叫你“DUP”我喎, 你唔好唔記得你有痛腳在我手! 呵呵

我唔駛收賣你, 我只需要催眠你 我係廢物~我係廢物~我係廢物.

象牙宮

原帖由 WChan 於 11-3-25 22:59 發表
道不同不相為謀, 對某D人唔回應佢就算, 免得沒完沒了, 反正佢來自天神村, 我地生活係廢物堆既人永遠唔明佢諗咩.

廢物諗o既嘢永遠冇人咁高尚的.

伯爵府

唔怪得香港成日要想辦法點處理廢物啦,如來如此!

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-3-25 23:04 發表

我唔駛收賣你, 我只需要催眠你http://b1.rimg.tw/onion_club/e40b6771.gif 我係廢物~我係廢物~我係廢物.

伯爵府

仲有呀, 廢物唔曉幫你改錯字架喎。點算?

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-3-25 23:04 發表

我唔駛收賣你, 我只需要催眠你http://b1.rimg.tw/onion_club/e40b6771.gif 我係廢物~我係廢物~我係廢物.

象牙宮

原帖由 siulili 於 11-3-25 23:11 發表
仲有呀, 廢物唔曉幫你改錯字架喎。點算?

咁就俾你做一個神化的廢物啦! 定還是想做廢廢哋的神人? 自己揀啦! 算係咁嘞啩! 臨瞓前都回文先.
nitenite

伯爵府

have a sweet dream la, 廢物!

原帖由 DoReMi媽媽 於 11-3-25 23:17 發表

咁就俾你做一個神化的廢物啦! 定還是想做廢廢哋的神人? 自己揀啦! 算係咁嘞啩! 臨瞓前都回文先.
nitenite

首頁

尾頁

跳至