嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

近期睇緊Combi嘅嬰兒車,考慮緊 Miracle Turn (DX) 及 Urban Walker,大家有乜意見?

另外,Urban Walker Classic/Sportive 辦有乜唔同呢?

別墅

我淨係知CLASSIC有硬腳套,SPORTIVE無!SPORTIVE有多個座墊,CLASSIC就無囉!我都諗緊買唔買CLASSIC好,會唔會有人地成日講嘅掛嘢就會反車的問題?因佢都有成6點幾KG!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Miracle Turn----->朋友買咗,話唔好用,於是我買咗 Urban Walker,我買咗CLASSIC,車底個籃好用Miracle Turn+我覺得車身實淨D 

大宅

環保接龍勳章

COMBI都幾好用.

大宅

Thanks, do any moms know about Combi Well Carry / Well comfort, are they good?

大宅

Micacle Turn 嗰買點係塊Egg-shock墊及四普輪轉向,但就比 Urban Walker 貴成千文。

大宅

回覆 jenniferlau123 的帖子

Well Comfort 賣點係輕,但會唔會因而單薄左,易爛易反車?
Well Carry 則無天窗及雙向把手喎!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Well Comfort係輕,但冇Urban Walker咁實淨, Micacle Turn係四普輪轉向,所以面對面對時會容易D,相反Well Comfort,Urban Walker如果要面對面對咁就冇咁好推law!

大宅

Smartbaby0911 發表於 11-5-11 19:46
回覆 jenniferlau123 的帖子

Well Comfort 賣點係輕,但會唔會因而單薄左,易爛易反車?

Thanks Smartbabay0911, thanks all moms here for information,

it is so difficult to choose a stroller....quite expensive...

首頁

尾頁

跳至