跳至

首頁

尾頁

大宅

想買橄欖油來搽身預防妊娠紋,邊只牌子好?超市就買到?

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

jestella 發表於 11-5-26 17:28
想買橄欖油來搽身預防妊娠紋,邊只牌子好?超市就買到?

我就咁行入葯房, 問佢地要羅黎搽身O既橄欖油呀!
30蚊支泵裝, 我見亞媽屋企有支無泵, 只係12蚊
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

buzztigger 發表於 11-5-26 23:33
我就咁行入葯房, 問佢地要羅黎搽身O既橄欖油呀!
30蚊支泵裝, 我見亞媽屋企有支無泵, 只係12蚊 ...

幾多ml啊?好用嗎?泵裝應該方便d~

大宅

畀面勳章

泵裝好方便

大宅

我係彩x行買, $28支細支的, 唔知好唔好啊, 間唔中擦下咋!

禁止訪問

大宅

wepc 發表於 11-5-27 20:36
我在萬寧買,好似TENSE UP 咁細細支,係我另一個大肚朋友介紹,SO FAR唔錯。只係$20左右 ...

甘細支咪好快用完?我可能都會去彩豐行望下~

子爵府

jestella 發表於 11-5-28 09:52
甘細支咪好快用完?我可能都會去彩豐行望下~

我個支牌子係MONA 30蚊 100ML 呀!
咁都算抵用喎
每一個 baby 都是上帝牽手送來的禮物, 所以 babe 快d黎媽媽到啦!!!
21/5 8W1.51CM 25/5 8W4D1.9CM 15/6 11w4d5.09cm oscar1.26mm 25/6 13W6.44CM EDD28/12

大宅

buzztigger 發表於 11-5-28 11:42
我個支牌子係MONA 30蚊 100ML 呀!
咁都算抵用喎

一般要用量幾多?同要按摩幾耐呢?肚,大腿,胸都要?

大宅

行咗兩間藥房,一間冇泵裝(有好多唔同規格),一間得100ml泵裝(30蚊)……結果我去咗彩豐行買咗65蚊支(200ml冇泵)果隻天然無痕護膚油,貪佢話100%natural,而且感覺比橄欖油吸收得快D。希望work啦~

子爵府

jestella 發表於 11-5-28 11:55
一般要用量幾多?同要按摩幾耐呢?肚,大腿,胸都要?

我只係搽個肚呀!

首頁

尾頁

跳至