跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我BB用嘅係Chu Chu, 基本上可以唔使換大中細碼, 但sales姐姐話最好用3個月就換批新嘅, 以防有裂痕及用舊了唔乾淨, 唔知大家有無換新呢?

大宅

我都係用chu chu, 見佢都好新淨, 所以唔換住.
其實都應該係要換架. 因為成日steam d膠會有變化. 係時候換啦.

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Thanks

男爵府

yes i think i should change la, already 5 months la

複式洋房

回覆:換過新奶咀未?

我用Chu Chu 母乳咀,換咗幾次因為發現個十字窿位越來越大,流量太快令亞B "joke" 親。

子爵府

我B女就用得好好, 頭2個月用NUK(細窿), 第3個月開始間住用NUK and Chu Chu, 依家用Chu Chu唔使5分鐘就可以飲晒7/8oz, 反而用返NUK就成十幾分鐘先飲到, 不過我就係見個奶咀開始好軟身同埋好似洗極都唔夠乾淨咁, 所以問吓大家意見, 我諗都係要換吓新好啦.

別墅

我都係用Chu Chu十字咀越來越大,已換左啦!

首頁

尾頁

跳至