自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

朱慧敏維護忠仔:我(地)冇性行為?

朱慧敏維護忠仔:我(地)冇性行為

梁 榮 忠 背 住 相 戀 多 年 之 女 友 鍾 麗 淇 , 與 朱 慧 敏 車 廂 激 咀 互 摷 , 事 件 曝 光 後 忠 仔 玩 失 蹤 逃 避 , 留 待 朱 慧 敏 獨 自 面 對 大 眾 , 雖 然 她 堅 稱 兩 人 是 普 通 朋 友 關 係 , 但 無 不 信 她 在 不 知 情 下 做 第 三 者 , 昨 日 先 將 她 雪 藏 , 並 考 慮 將 忠 仔 飛 出 《 萬 千 星 輝 賀 台 慶 》 司 儀 行 列 , 據 知 忠 仔 日 內 將 舉 行 記 者 招 待 會 公 開 道 歉 。

朱 慧 敏 首 次 擔 大 旗 主 持 《 娛 樂 直 播 》 , 可 惜 開 工 一 日 就 被 飛 , 昨 午 本 來 要 返 將 軍 澳 電 視 廣 播 城 錄 影 , 亦 臨 時 接 到 通 知 不 用 返 工 , 連 帶 收 費 頻 道 健 康 台 之 主 持 工 作 亦 一 併 暫 停 。 記 者 與 朱 慧 敏 通 電 話 時 她 承 認 接 到 不 用 開 工 之 通 知 , 並 已 向 無 藝 員 部 認 錯 。 提 到 忠 仔 , 她 的 聲 線 變 得 十 分 沉 重 , 講 到 傷 心 處 更 忍 不 住 飲 泣 , 但 言 語 間 對 忠 仔 仍 百 般 維 護 。

她 說 : 「 我 唔 係 想 隱 瞞 大 家 , 我 唔 鍾 意 講 大 話 , 但 點 都 要 面 對 , 其 實 到 呢 個 地 步 , 講 多 都 冇 意 思 , 係 我 自 己 蠢 , 一 時 衝 動 , 判 斷 錯 誤 … … ( 忠 仔 呃 你 ? ) 我 唔 覺 得 佢 呃 我 , 係 我 美 國 讀 書 四 、 五 年 , 完 全 冇 留 意 香 港 娛 樂 新 聞 , 我 真 係 唔 知 佢 有 女 朋 友 … … 直 到 車 廂 親 熱 之 後 , 佢 先 話 畀 我 知 有 女 朋 友 , 一 刻 大 家 都 好 清 楚 , 知 道 只 可 以 維 持 普 通 朋 友 關 係 。 ( 除 次 車 廂 親 熱 之 外 , 你 同 忠 仔 有 冇 發 生 過 性 關 係 ? ) 冇 。 」

否 認 做 第 三 者
相 片 被 刊 登 之 後 , 忠 仔 完 全 沒 有 聯 絡 過 她 , 朱 慧 敏 說 : 「 我 冇 怪 佢 , 我 唔 會 將 所 有 責 任 都 推 佢 身 上 , 我 都 要 負 責 。 」 對 於 被 視 為 第 三 者 , 她 決 絕 的 說 : 「 我 唔 係 第 三 者 , 因 為 當 時 我 真 係 唔 知 佢 有 女 朋 友 , 我 從 來 都 唔 會 做 第 三 者 , 我 好 明 白 鍾 麗 淇 感 受 , 因 為 大 家 都 係 女 人 。 」 至 於 她 與 忠 仔 之 感 情 已 發 展 多 久 , 她 就 不 願 多 講 : 「 我 唔 想 講 , 總 之 我 對 感 情 好 認 真 , 一 刻 我 係 有 付 出 , 絕 對 唔 係 玩 票 性 質 , 佢 ( 忠 仔 ) 確 實 係 一 個 好 人 。 」

朱 慧 敏 對 於 被 無 雪 藏 , 心 情 大 受 打 擊 , 她 一 向 緊 張 事 業 , 由 04 年 選 港 姐 至 今 從 無 負 面 新 聞 , 今 次 事 件 希 望 大 家 不 要 再 追 問 下 去 , 盡 快 告 一 段 落 , 讓 時 間 過 去 , 原 諒 她 與 忠 仔 。

本 來 朱 慧 敏 昨 晚 應 承 出 席 馬 戲 表 演 , 最 後 沒 有 出 現 , 直 到 晚 上 八 時 半 , 她 由 朋 友 陪 同 下 步 出 家 門 , 到 附 近 超 市 購 買 日 用 品 及 食 物 , 對 記 者 提 問 避 而 不 答 , 匆 匆 返 回 家 中 。

忠 仔 將 公 開 道 歉
另 一 方 面 , 本 報 再 不 斷 聯 絡 忠 仔 , 前 晚 忠 仔 曾 以 電 話 短 訊 ( S M S ) 回 覆 本 報 記 者 , 表 示 會 返 港 解 釋 一 切 , 而 昨 日 再 致 電 忠 仔 手 提 , 同 樣 是 漫 遊 聲 響 , 忠 仔 接 電 話 就 說 : 「 喂 … … 喂 … … 喂 , 邊 位 呀 ? Sorry 呀 , 大 聲 , 聽 唔 到 你 講 。 」 隨 即 收 線 。

其 後 忠 仔 透 過 助 手 K K 回 覆 , 指 忠 仔 目 前 身 在 外 地 做 私 人 事 , 是 否 去 了 泰 國 不 便 透 露 , 日 內 會 返 港 有 交 代 及 道 歉 , 忠 仔 並 強 調 自 己 並 非 「 草 」 與 「 走 路 」 , 對 於 朱 慧 敏 哭 訴 受 騙 , K K 指 忠 仔 在 外 地 未 有 睇 過 報 道 , 對 她 所 言 不 會 回 應 。

朱 慧 敏 突 然 被 雪 藏 , 《 娛 樂 直 播 》 臨 時 拉 伕 找 敖 嘉 年 過 廠 代 替 朱 慧 敏 與 伍 國 做 節 目 , 敖 嘉 年 承 認 獲 通 知 將 會 主 持 一 段 時 間 , 而 節 目 監 製 張 嘉 玲 承 認 聽 從 無 指 示 暫 停 朱 慧 敏 工 作 , 目 前 還 未 知 維 持 多 久 , 故 由 敖 嘉 年 頂 替 。

複式洋房

Re: 朱慧敏維護忠仔:我(地)冇性行為?

呢期一紅就身痕,又多個谷底王

侯爵府

:tongue: :tongue: :tongue:

大宅

cheap girl....

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

呢D叫此地無銀。

別墅

知足知不足, 有為有不為

侯爵府

I DON'T BELIVABLE

子爵府

me 2
worry 寫道:
I DON'T BELIVABLE

別墅

伯爵府

子爵府

反而我又信佢(豬小姐)講野噃...查實佢都幾慘架...俾人摷完又咀完至知人地有女朋友,不過係佢蠢囉!乜都攬哂上身,個難忍擺到明反佢啦!咀完即刻話:"我有女朋友架!" 唔好下年至講?!!!仲要件事揚哂,丟低人地去著草,要個女仔自己一個人面對傳媒,,,, ?-( 佢呢D叫咩態度呀...

侯爵府

別墅

bandband 寫道:
反而我又信佢(豬小姐)講野噃...查實佢都幾慘架...俾人摷完又咀完至知人地有女朋友,不過係佢蠢囉!乜都攬哂上身,個難忍擺到明反佢啦!咀完即刻話:"我有女朋友架!" 唔好下年至講?!!!仲要件事揚哂,丟低人地去著草,要個女仔自己一個人面對傳媒,,,, ?-( 佢呢D叫咩態度呀...

agree

複式洋房

"將 忠 仔 飛 出 《 萬 千 星 輝 賀 台 慶 》 司 儀 行 列 "

子爵府

同埋我覺得豬小姐講既野可信程度高囉!若然佢想搵籍口為自己辯護,佢淨係答話知唔知人地有女朋友呢個問題,佢都唔駛咁詳細又坦白答你話係'同人咀完,人地至同佢講[我有女朋友]啦~~~~!咁瘀仲講???我覺得比着任何女性遇着呢D咁既事情,呢一秒至俾人摷完咀完,另一秒人地即刻話你知:"我有女朋友架!" 咁佢又有乜居心先?似乎做男人嗰位着數D噃!仲好有問題添!點解佢唔答番D老土到唔老土既答案話:"我地咀嗰陣唔知架!係第日睇雜誌/記者講我至知咋!" 但佢又無咁答人,又講哂俾記者知佢係响咩情況知人地有女朋友...仲要自己攬哂上身,梁榮忠咁對佢,佢仲護住人地,只可以話佢一句:"佢好蠢!" 反而覺得佢都幾單純,一個愛字搞到佢咁盲目,俾人明玩都仲要護人...又搞到自己份工都無埋又要自己一個做獨腳戲面對傳媒公眾....如果真係搏上位,都吾會整臭自己先啦... 我覺得咋!
popol 寫道:
[quote]
bandband 寫道:

agree [/quote]

別墅

我覺得佢講大話.
係人都知梁榮忠個女友係鍾麗淇喇,佢點會唔知佢有女朋友呀!
佢話去左USA4/5年,所以唔知?我覺得唔成立law,咁佢唔係同e個世界隔絕o左ga ma.

複式洋房

:tongue:

別墅

我覺個女的 : stupid
男的 : cheap

男爵府

好媽媽勳章

唔好講話朱小姐知唔知人地有冇女朋友, 識左有幾耐

子爵府

真係估唔到忠哥咁咸濕架!自己有個咁正既女友,仲要搞第二個.
自己正咸魚番生,都夠擔死搞野.
我諗佢又再跌落谷底啦!
個朱小姐又真係好蝕底,被人咁對佢,咩健康形象都冇晒啦!
以前都幾鍾意佢,而家就.......

首頁

尾頁

跳至