論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

話說我個肥印印有部手機可聽歌睇片,有一晚佢壓住自己部手機瞓,第二朝起身部機個茫比佢壓爆左。

我見佢好唔開心,於是借左部電話比佢用住先。咁我將佢的sd 卡放去我部電話度,好心幫佢睇下係sd 卡揾唔揾到d 朋友的contact no ,之前同佢個仔同個女影的相。點知比我發現佢有幾條av 片。我初時唔知係咩,但當我click 條片的時候,個姐姐即刻好緊張叫我唔好睇。

及後我再發現有另一個folder 有5,6條片。

好尷尬呀,我無同老公講。因她做得都唔錯。但我無諗過佢地印尼女人都會睇片。你地的姐姐有無咁既呢?定係我個位特別open .

.ps佢離過一次婚,是回教徒,但不會每天拜神,仲會成日同我講想減肥。

子爵府

2024年龍年勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 畀面勳章

睇咩片係佢既自由,我唔會干涉, 除非佢係主角, 咁就會炒

男爵府

發現姐姐手機有a v 短片

佢哋好少好open,除非young,但你嗰個都有仔女啦!

男爵府

發現姐姐手機有a v 短片

佢哋好少好open,除非young,但你嗰個都有仔女啦!

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆:發現姐姐手機有a v 短片

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

首頁

尾頁

跳至