跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔15個月大, 想找些 playgroup or course.
可以share下? 或者有無好介紹呢?

大宅

無媽媽去mouth:
那麼大埔媽媽去那些playgroup呢?我還以為有很多人去jolly kingdom…

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

friendlymickey 發表於 12-3-19 00:56
無媽媽去
那麼大埔媽媽去那些playgroup呢?我還以為有很多人去jolly kingdom… ...

我仔仔都上緊第一個月, 暫時都OK
學校學完PHONICS佢都唔知學過乜咁,
但上JK後佢起碼話到俾我聽D音。

不果15個月上PHONICS就太早喇,
搵第2D PLAYGROUP 會適合D

執仔之手 與仔偕老

大宅

佢網頁的組別好奇怪,六個月至三崴。又post六個月大的bb玩閃卡,我以為15個月大的也玩下卡…
請問你小朋友多大,可以學phonics呢?小朋友是混齡上堂?
外藉老師嗎?

大宅

回覆:大埔 Jolly Kingdom 如何?

富善嗰間?

複式洋房

我阿女係富善上緊堂. 你話好唔好? 我答一般啦. 一班有6-7個bb上堂, 都很多人. 要等好一段時間才到自己阿b玩flash card. 阿女坐唔定, 結果在課室走來走去. 外籍老師要講8張英文flash card, 1條數學題(點卡), 1個英文字, 又要唱歌, 每堂都好rush. 但勝在近我屋企.

禁止訪問

大宅

thanks for your kindly reply!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至