懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

劉教授果然名不虛傳!好好人呀,而且d機好正好清,佢話我好大機會冇問題,bb一切發展正常!仲照到糸仔仔Tim!不過想問一問,我收了DVD,不過條短片淂几秒咋,有dd失望!打算有排睇架嘛!吾知系咪錄少左比我呢?

大宅

恭喜晒

子爵府

畀面勳章

引用:恭喜晒+

原帖由 jasmeenmalik 於 12-03-29 發表
恭喜晒
多謝呀!我個心定晒!詎仲幫我肯定埋不是心型子宮Tim!(之前我婦產醫生話疑似。。)

男爵府

你係幾多wk 呀?

大宅

回覆 mybabycullen 的帖子

所以呢D檢查係咁貴就真係值得

子爵府

畀面勳章

引用:你係幾多wk+呀?

原帖由 Happi_Mum 於 12-03-29 發表
你係幾多wk 呀?
我12w3d呀

男爵府

你就好啦!

我13w 去照公立oscar話未睇到sex, 都唔知係咪真係睇唔到架

子爵府

回覆:做完nifty 喇!:)

我隻DVD 都好短得幾格,我覺得最重要劉教授話大致上冇問題,就放心

水晶宮

我13w2d都o係Dr. Lau度做Nifty, 佢部機真係好清呀, 佢照得好detailed, 直情連D器官都睇到, 仲照到好大機會係囡囡

我平時去C+照US,醫生成日話我子宮後屈,次次都照得好蒙睇唔清,一個星期後我去Dr. Lau度照,即時好清楚...根本就係Dr. Lau部機都好dum本!部機勁咩野後屈都照到啦~
我覺得貴D都值得!
尋日出左nifty report, 係super low risk (1 over幾十億), 即刻安樂哂!

大宅

我今日收到廣華電話喊左一場未決定點做、請問劉教授檢查流程係點

大宅

係呀..個陣時我做完劉教授都定左好多,佢好好人,又好專業,D機又好清楚,所以我覺得去劉教授到做NIFTY係好正確的選擇~~~~

大宅

eunicex 發表於 12-3-29 15:28
我今日收到廣華電話喊左一場未決定點做、請問劉教授檢查流程係點

你幾高風險呀..我個陣時係1:44都好高GA..但最後做左NIFTY係無事,你睇番我之前D POST...有些人1:2最後都無事,所以你唔好唔開心....加油

子爵府

畀面勳章

引用:你就好啦!+我13w+去照公立oscar話未睇到sex

原帖由 Happi_Mum 於 12-03-29 發表
你就好啦!

我13w 去照公立oscar話未睇到sex, 都唔知係咪真係睇唔到架 ...
我諗因為佢地d机冇咁清ar......

大宅

政府咩都無講、剩係話要做多個檢查無話比率、唔知係咪我已經42歲第一胎、政府有講結果你知?

子爵府

畀面勳章

引用:我隻DVD+都好短得幾格,我覺得最重要劉教授

原帖由 dogbb2004 於 12-03-29 發表
我隻DVD 都好短得幾格,我覺得最重要劉教授話大致上冇問題,就放心
係呀,最重要一切正常,聽到佢咁講真糸放下心頭大石

子爵府

畀面勳章

引用:我13w2d都o係Dr.+Lau度做Nifty,+佢部機真係

原帖由 Elenalan 於 12-03-29 發表
我13w2d都o係Dr. Lau度做Nifty, 佢部機真係好清呀, 佢照得好detailed, 直情連D器官都睇到, 仲照到好大機會 ...
恭喜晒呀詎都話我子宮同子宮頸後屈,所以有個位好似起角咁,比婦醫懷疑心形lor...系wo,你有冇覺得少少忍尿就好易all吾出?吾知關唔關後屈事呢?我又吾記得問

子爵府

畀面勳章

引用:我今日收到廣華電話喊左一場未決定點做、請

原帖由 eunicex 於 12-03-29 發表
Oscar好多假陽性case ..冇事既!你約個時間搵劉教授照下啦!去到填form,姑娘問之前有冇生過、oscar report ratio同頸皮做remarks, 跟注比份野我睇同sign...入到去問醫生了解多些nifty details....之後就照個超詳細既超聲波,由頭照到腳趾架,一切正常既話好大機會pass ga,如唐氏大多會有表徵,我就照左十至十五分鐘啦!

子爵府

畀面勳章

引用:係呀..個陣時我做完劉教授都定左好多,佢好

原帖由 camaychanyip 於 12-03-29 發表
係呀..個陣時我做完劉教授都定左好多,佢好好人,又好專業,D機又好清楚,所以我覺得去劉教授到做NIFTY係好 ...
物超所值!

子爵府

畀面勳章

引用:政府咩都無講、剩係話要做多個檢查無話比率

原帖由 eunicex 於 12-03-29 發表
政府咩都無講、剩係話要做多個檢查無話比率、唔知係咪我已經42歲第一胎、政府有講結果你知?

...
已經聽左個報告?

大宅

26號做完Oscar 今日收電話叫我再做詳細檢查、我問咩問題佢唔講 無聽報告

首頁

尾頁

跳至