跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

九龍塘媽媽會有part3嗎?

男爵府

就由你開始啦咁。你住邊頭呀?

別墅

回覆:九龍塘媽媽會有part3嗎?

Hi hi, i have 2 boys - 3 yrs old n 3 mths !!

複式洋房

大家好,我住又一村,BB女半歲。

複式洋房

美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章

大家好,我住PO, will give brith in Oct

大宅

Hihi~ 大家好! 我都係住又一村....我有3個小朋友
2女1仔, 最大8歲、中間5歲、最細1歲~

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Hihi ...我今個月尾搬去kln tong書院道,我大女兩歲兩個月,細仔15日大!!!我想問下,邊間健康院最近,我諗住13價反健康院打,thx

複式洋房

最近應該是西九龍但超多人!

複式洋房

引用:Hihi~+大家好!+我都係住又一村....我有3個

原帖由 shirleyshek 於 12-10-05 發表
Hihi~ 大家好! 我都係住又一村....我有3個小朋友
2女1仔, 最大8歲、中間5歲、最細1歲~ ...
好西利呀你,我個15日囡湊都感覺不容易,好多野都吾識!

伯爵府

回覆:九龍塘媽媽會有part3嗎

Hello,我住parc oasis,有個16個月囝囝!

伯爵府

回覆:wingcrown 的帖子

最近應該新浦崗栢立基!

大宅

請問學琴有沒有好介紹?

伯爵府

好媽媽勳章 陪月勳章

引用:Hihi+...我今個月尾搬去kln+tong書院道,我

原帖由 wingcrown 於 12-10-09 發表
Hihi ...我今個月尾搬去kln tong書院道,我大女兩歲兩個月,細仔15日大!!!我想問下,邊間健康院最近,我諗 ...
better go to the lok fu one.... better environment and less ppl...

I used to take my girl there too

大宅

回覆:九龍塘媽媽會有part3嗎

Hi, i live at broadcast drive

大宅

引用:Quote:原帖由+wingcrown+於+12-10-09+發表H

原帖由 Vana 於 12-11-08 發表
better go to the lok fu one.... better environment and less ppl...

I used to take my girl there too ...
橫頭磡有1,好方便,門口仲有公眾停車場

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+wingcrown+於+12-10-09+發表H

原帖由 Vana 於 12-11-08 發表

I used to take my girl there too ...
Thx

複式洋房

回覆:vbbmama 的帖子

我都系住又一村呀,bb女就黎半歲啦!

複式洋房

回覆:shirleyshek 的帖子

我都住又一村呀!你有三個咁多,真系犀利

男爵府

回覆:leahlikefood 的帖子

I have two boys. One is in p4 and one is in k3.

複式洋房

I live in yau yat chuen with two boys, 6 years for the older and 6 months for the younger. If anyone who live in this area looking for kids of close age to hangout with in the park, please pm me.

I am chinese by the way, just too lazy to write in chinese on computer.

首頁
12345...7

尾頁

跳至