家庭理財

跳至

首頁

尾頁

洋房

如果你兩公婆戶口共有千萬元, (不是突然有個隻) 你地會買咩車同住邊呀?

如題...

複式洋房

Re: 如果你兩公婆戶口共有千萬元, (不是突然有個隻) 你地會買咩車同住邊呀?

唔買車唔買樓, 搵人幫我投資, 一年有10%回報, 即係每年有1百萬使, 而每個月有8萬3, 咁我會咁使

2萬租九龍塘樓
其餘6萬3, 每日可以使2千蚊!

複式洋房

Re: 如果你兩公婆戶口共有千萬元, (不是突然有個隻) 你地會買咩車同住邊呀?

若果有仔女, 到死個陣, 成立個基金, 每個月yield d錢俾佢用, 費時佢變二世祖

無仔女, 執步年長每年羅d錢去旅行, 玩哂全世界, 最好到死個刻一豪子都使哂

大宅

buy a 5 million apartment (around 900 sq feet) and drive a $100,000 small car. The rest for investment.

侯爵府

咩都唔買, keep for investment, 到應洗先洗, 不會刻意

大宅

What if you have the 千萬元 now, and you still young (between 30 ~40), will you still work or retire?

If I got that 千萬元, I think I still work but found those easy and no presure job and enjoy my life.
[img align=right]http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_6_13.gif[/img]

男爵府

千萬元, 一定會繼續做野, 不過, 會好他條甘做lor ....

男爵府

買8人車for一家大細,再買架mini車比自己,跑車比老公,前7比工人去買送 (因為住豪宅交通會唔方便)
買香港個邊d樓,保值d
都會買幢大陸樓,始終大陸都有d潛力,就算冇,得閒返去度下假都唔錯,我鍾意郊區,所以要買背山面海既樓咁囉~

別墅

BoBoCute 寫道:
buy a 5 million apartment (around 900 sq feet) and drive a $100,000 small car. The rest for investment.

x 2

侯爵府

agree你呢個suggestion!
100萬1年 for 普通市民既生活簡直是天堂了!
if 慳慳地過頭幾年, 儲多幾百粒, 可以買層樓過世tim!
blueblueclub 寫道:
唔買車唔買樓, 搵人幫我投資, 一年有10%回報, 即係每年有1百萬使, 而每個月有8萬3, 咁我會咁使

2萬租九龍塘樓
謙謙在2004年10月29日出世了!

侯爵府

Frankly speaking, I don't think there's a job without pressure, even you're the boss.
chickenwing 寫道:
What if you have the 千萬元 now, and you still young (between 30 ~40), will you still work or retire?

If I got that 千萬元, I think I still work but found those easy and no presure job and enjoy my life.
謙謙在2004年10月29日出世了!

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

I will change my job and save about 20% in the bank, the remainer for investment such as buy shares, bonds but I won't buy any property in Hong Kong because the price is too high and unresonable.

大宅

conniechan1975 寫道:
blueblueclub: there is investment can guarantee having 10% return? what company do u find for invest yourself? buying what kind of stocks or funds or..? thanks

[quote]
blueblueclub 寫道:

2萬租九龍塘樓
[/quote]

同意!要每年(平均計)都有10%回報,真係一d都唔易!!仲要扣埋比基金管理費仲有10%先得喎。

禁止訪問

水晶宮

一千萬..買車買樓..好似唔係好見洗咋喎..
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

首頁

尾頁

跳至