跳至

首頁

尾頁

洋房

有無媽咪要減十公斤架~~嗚嗚

尋日去左健康院﹐一直逃避知道自己幾重都無辦法﹐要磅重﹐哇!!好傷心~起碼要先減10公斤先至算ok!!!我決定左今日開始要watch my diet!!有無媽咪同我一樣啊~~好似好少啊~~你地都好似只係需要減十磅咁 嗚嗚 :-(

複式洋房

Re: 有無媽咪要減十公斤架~~嗚嗚

我都唔係好你好多, 我都要減成7kg呀, 諗起都想死!~ 以前d衫褲全部唔arm

大宅

我都仲有20LB要減, 你還好丫, 我下個星期返工喇 :-(

複式洋房

請問你

複式洋房

請問你

洋房

Connie813:
當然自己減拉~~個d減肥公司都Ugh人既﹐分分鐘要比十幾二萬架~
首先~我要停止飲湯﹐我以為飲湯可以增加奶水﹐點知我試過飲水一樣掂﹐我之前一日飲一大煲湯啊~~係勁大煲個隻啊~~原來係好肥架~
其餘啊~~晩餐就食少d囉~~
等我試左一個星期再話比你聽有乜效果

子爵府

我仲有25磅要減呀,我重左60磅呀
生完都無左25磅架啦,一星期後左無10磅。
之後就停左,而家130磅。

伯爵府

我都係重左60磅呀!
而家重有28磅要減呀! :-(

大宅

我重左42磅, 而家重有32磅要減 :-( :-(

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我仲慘. 重左差不多 60 磅, 而家重有40-50磅要減 :-( :-(

因為呢排食雞飯食得多, 我家陣仲重過出院果陣時 :tongue:
hello hello ~~

子爵府

原本重100lbs,臨生重咗50lbs,出院時已減20lbs,依家116lbs,希望再減6lbs就夠喇, 以前太瘦
]

別墅

muihsu,你就好啦,點解你可以減得咁快,我仲有廿幾磅要減呀,下個星期就要返工,都唔知點算 :-( :-( :-( 實俾人笑死啦!!!
[img]ht[url=http://lilypie.com]tp://b1.lilypie.com/EVx6p8/.png[/img][/url]

洋房

幸福bb:
你個bb個ticker要update lah~快D整返個新既比佢拉∼
唔緊要拉∼我地一齊努力拉∼∼我想三月中之前減左十磅先啊∼唔知得唔得勒∼∼

muihsu:
好羨慕你啊∼∼唉∼∼ :-(

別墅

我都總共重

男爵府

我重左35磅,而家差10-12磅,日日磅都有d出入,因為要睇下有冇谷奶

不過身形就好醜樣囉,個大肚腩同大躉簡直慘不忍睹 :-(

前日去左游水,希望一星期游一次有幫助啦

子爵府

幸福BB , 可能我生完之後,胃口已經收細咗好多,咁咪瘦law
]

大宅

我重左149,而家係118,我想減10磅
我唔變大肚婆

大宅

you don't afraid the swimming pool water is dirty????? take care & don't getting cold.

mrsmcdull 寫道:
我重左35磅,而家差10-12磅,日日磅都有d出入,因為要睇下有冇谷奶

別墅

我諗我係最慘嗰個law,我生之前165lbs,生左個幾月而家重有151lbs,比起未有之前嘅110lbs........好傷心ar.......點減呀....wo... :-( :-( :-(

男爵府

I swim in the club house, warm water ok gei....

joeystar 寫道:
you don't afraid the swimming pool water is dirty????? take care & don't getting cold.

[quote]
mrsmcdull 寫道:

[/quote]

首頁

尾頁

跳至