懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日去照,e生睇住個mon話"呢對係腳,中間突起咗",即係慈菇,係仔。好以好實牙實齒咁。
我現在17w,睇相同e生咁講好以好堅,但仲諗緊究竟會唔會轉 我同c6仔女都冇所謂,只係我等唔切想去買bb衫同裝飾bb床,唔想買左blue到時生女。
各位jm俾d意見或講下經驗我知啦!唔該晒!

公爵府

引用:昨日去照,e生睇住個mon話"呢對係腳,中間

原帖由 muffinmama 於 12-09-07 發表
昨日去照,e生睇住個mon話"呢對係腳,中間突起咗",即係慈菇,係仔。好以好實牙實齒咁。
我現在17w,睇相 ...
17w 我估都堅.我當年11w 己睇到.bb當時好open.医生問我地想唔想知,我話想,佢就frozen 左个screen 比我地自己睇(估),好明顯两腿中間有抽野,唔洗医讲都睇得出係仔。

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

珍珠宮

回覆:係咪真係仔ga?

如果你驚搞錯咪買黃色既b衫,男女都arm著

珍珠宮

引用:如果你驚搞錯咪買黃色既b衫,男女都arm著 +

原帖由 winifredwin 於 12-09-07 發表
我媽買衫仔送親戚未出世嘅BB,我都係咁講同佢講,黃色最好,男女都適合

男爵府

引用:昨日去照,e生睇住個mon話"呢對係腳,中間

原帖由 muffinmama 於 12-09-07 發表
我現在17w,睇相 ...
我好似係照結構就sure係仔,不過之前12w都懷疑係仔,醫生睇到,

大宅

衫仔唔使咁早買

大宅

你地就好. 照到..我上次wk14 都睇得唔清楚.....
2012/12/29 巳誕下寶貝囡      . 34 週出世只得2.2KG. 加油呀!!  

大宅

17week的時候,如果BB體位配合,系完全可以睇到的啦。我記得當時15week,BB好配合,睇得好清楚,好大。。哈哈。。後來21week照機構的時候,就肯定系仔啦。。

我上胎系女,15week左右的時候,在兩腿之間系睇唔到有咕咕仔的。
我們一定要幸福

大宅

我15週去照時, 阿B夾到勁實, 仲要個身趴o係度, 對腳仔向內夾實, 從任何角度都睇唔到係仔定女, 於是我決定咩顏色野都買, blue又好pink又好yellow又好, 全買!! 等隻衰豬夾丫拿~

大宅

引用:如果你驚搞錯咪買黃色既b衫,男女都arm著 +

原帖由 winifredwin 於 12-09-07 發表
唯有係咁啦。我見到d Winnie the pooh bb床set,又黃又淺綠都好鐘意。

珍珠宮

回覆:muffinmama 的帖子

Winnie the pooh 好呀,男女都好睇

大宅

我12w照唐氏都睇似仔,今次就清楚d。我係高0,所以22w再照多次。

e+唯有買住d頂下癮先,到時再掃貨。第一胎所以興奮d。

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 冬日勳章 陪月勳章 畀面勳章

等多幾個禮拜照結構咪知囉

禁止訪問

畀面勳章

大宅

畀面勳章

12wk我e生話六成係仔,當時見到2隻腳中間有野凸起,到琴日16wk5再照已經好明顯見到呀仔條jj,5洗等結構不過係呀仔合作次次隻腳都係分開嫁。

首頁

尾頁

跳至