夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

講下點解想? 有咩值得你再次揀?

我想,因為同佢一齊真係好幸福! 佢係世上唯一值得我尊重的男人(我daddy除外)

~準許我揀下一世還是會再次揀你~

珍珠宮

畀面勳章

引用:講下點解想?++有咩值得你再次揀? 我想,因

原帖由 grbb 於 12-12-12 發表
講下點解想? 有咩值得你再次揀?

我想,因為同佢一齊真係好幸福! 佢係世上唯一值得我尊重的男人(我daddy ...
咦,做乜仲未瞓呀?

大宅

回覆:下世都想嫁返俾老公既jm請進!

你又係未瞓 日頭瞓得太多

珍珠宮

畀面勳章

引用:你又係未瞓+日頭瞓得太多

原帖由 grbb 於 12-12-12 發表
你又係未瞓 日頭瞓得太多
係呀,今日瞓咗晏覺,因為依一兩日病病地。答番你個topic先,我諗我下世都想同c6一齊,因為佢俾到安全感我,而且好錫我同我屋企人,但係我做男人,佢做女人。依樣同佢傾過,佢都同意

男爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

我!我老公對我同個仔好好,好錫我,咩都我話事,從來吾罵我!仲幫我做家務!

大宅

引用:我!我老公對我同個仔好好,好錫我,咩都我

原帖由 cheungting1024 於 12-12-12 發表
我!我老公對我同個仔好好,好錫我,咩都我話事,從來吾罵我!仲幫我做家務!

...
真係好羡慕啲老婆可以講老公好錫我!希望我下一生有機會!

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

子爵府

有得揀我都會 雖然佢脾氣臭但對我其實好好,我想點佢都會滿足我,喺我眼中佢又有好多優點,平時相處又無咩問題,基本上好難揾到第二個都係咁

男爵府

佢非常錫我,仲錫到連我家人都一樣咁錫,買咩都預我父母家姐,真是好好好好好孝順我爸媽

象牙宮

BabyBB2 發表於 12-12-12 07:13
真係好羡慕啲老婆可以講老公好錫我!希望我下一生有機會!

希望我來世有機會 too. . 同時要懂得好好愛鍚自己喲.

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

我報到!
因為老公真的好錫我們(我及一對仔女), 事事以我們為先, 佢令我覺得自己好幸福!
隋心而行

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

因為我愛佢,佢愛我,所以會揀番佢

yukyuk1124   same here  發表於 12-12-12 10:29
龍馬精神.......

別墅

[size=18.018px]del

男爵府

熱血勳章 王國教室勳章 最關心BB問題熱投勳章

我又要我又要, 不過我做老公.佢做老婆....

男爵府

找一個真心愛自己的男人不難, 但我老公除了有呢樣外, 他還是世上最了解我的人, 也最就得我, 仲好喜歡小朋友, 好享受家庭樂. 所以下一世還是很樂意嫁給他

侯爵府

BK Milk勳章

我希望下一世都想同c6一齊,因為佢好錫我同2個囡囡,又願意同我屋企人住,最重要係我脾氣都幾難頂,但佢都依然肯就我,我相信另一個的話應該一早玩充,無可能維持到23年...

珍珠宮

😍我都願意下世和老公再續前緣,佢為咗我和兩個仔每日早出晩歸辛勞工作,比最好嘅嘢我哋

侯爵府

我,有時係煩D,但都事事以我同女女為先,好尊重我同錫我。

禁止訪問

回覆:grbb 的帖子

複式洋房

我都想呀。雖然佢臭脾氣,但係我地依家都會好快冇事。佢放早、放假都一定陪住我同仔,去到邊都會打比我,會幫我做家務,同學仔聚會佢9成9都出席,我地有好多話題,佢仲係一個爛gag王

首頁

尾頁

跳至