美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

韓國買LANEIGE係未平好多???

有朋友將去韓國,想問問在那面買是不是平好多呢??

自己是用開這牌子的護膚,但次次買都不記得什麼價錢,想問那裡可查到價錢呢??或有冇人記得以下的價錢??

STAR WHITE EYE SPOT
STAR WHITE EYE MASK
ARRANAGE SKIN REFINER
WATER MANAGER EMULSION 2
WATER BANK ESSENCE
WATER SLEEPING PACK+
STAR WHITE FOUNDATION濕粉

另新出的粉餅,好用嗎? 我自己用開它的濕粉,都OK!

複式洋房

Re: 韓國買LANEIGE係未平好多???

ww_so 寫道:
有朋友將去韓國,想問問在那面買是不是不好多呢??

自己是用開這牌子的護膚,但次次買都不記得什麼價錢,想問那裡可查到價錢呢??或有冇人記得以下的價錢??

WATER BANK ESSENCE HKD260.00
WATER SLEEPING PACK+ HKD180.00
STAR WHITE FOUNDATION濕粉 HKD240.00

Dear ww_so,

我有用開又記以上三products的$$, 大約咁上下 la. 而家有無加價就不知了, 不過唔會差好遠的.
:-) :-D

別墅

ww_so 寫道:
有朋友將去韓國,想問問在那面買是不是平好多呢??

WATER BANK ESSENCE HKD260.00
WATER SLEEPING PACK+ HKD180.00
STAR WHITE FOUNDATION濕粉 HKD240.00

thank you so much!! 我想confirm 你個water sleeping pack+ 是新款那隻嗎?? 因我只用過冇+那隻,不知是否好了很多嗎??

複式洋房

如果比起專門店的價錢, 在韓國買就會平30%左右, 但如果跟香港sasa卓悅比, 就香港的比較便宜多.....

別墅

咁其實sasa卓悅點解會咁平呢?d質素有冇問題呢??

首頁

尾頁

跳至