自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無人識做或識人做這些木棍仔

[size=medium]有無人識做或識人做這些木棍仔大概5寸長

[size=medium]如果有人識做 任佢開價幾錢支,我有樣板.

伯爵府

Re: 有無人識做或識人做這些木棍仔

男爵府

我係大鄉里呀, 想問這些木棍仔有咩用架????

伯爵府

我係大鄉里呀, 想問這些木棍仔有咩用架???? .............唔好咁講

做Lace 用ge

子爵府

我仲大鄉里, 什麼叫Lace?

我都想知這些木棍仔有咩用
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

男爵府

wensi,

明白晒, 我係你post的相, 知道呢D棍仔叫bobbin, 中文即係 線軸,捲線筒. 我諗係香港真係好難搵到, 因為香港都無人做織布或手做lace咁. 不過都希望你好快搵到啦.

咁你係唔係識手做lace 呀, 你好叻呀.

男爵府

wensi,

我睇到以下網頁, 香港有間春生貿易行, 唔知幫唔幫到你呢

CLICK <----

伯爵府

Thanks a lot! I will check

crystal888 寫道:
wensi,

我睇到以下網頁, 香港有間春生貿易行, 唔知幫唔幫到你呢

CLICK <----

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

Maybe cheaper if buy from Venice, Italy/France.......
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

伯爵府

crystal888

明白晒, 我係你post的相, 知道呢D棍仔叫bobbin, 中文即係 線軸,捲線筒. 我諗係香港真係好難搵到, 因為香港都無人做織布或手做lace咁. 不過都希望你好快搵到啦. ................老師得一個成香港,有人做但嚴我做得少二三百支唔接姐。上網訂好貴十幾二十蚊支 英國未計運費。 好彩老公5知價

咁你係唔係識手做lace 呀, 你好叻呀..............學左二個月咋!係時候買工具係企做5係十世都5識.5叻有人話我無遼 Lace買好過 la

伯爵府

beverly@mimi
我仲大鄉里, 什麼叫Lace?................. don't say that

我都想知這些木棍仔有咩用 ................http://www.laceguild.demon.co.uk you could take a look

伯爵府

伯爵府

[size=medium]有無人識做或識人做這些木棍仔大概5寸長

[size=medium]如果有人識做 任佢開價幾錢支,我有樣板.

伯爵府

伯爵府

首頁

尾頁

跳至