網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆:JOBEESS 的帖子

http://item.taobao.com/item.htm?id=16789164163

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:snow420+發表於+13-4-30+18:05+我問

原帖由 on0li 於 13-04-30 發表
請問你幫襯邊間呢?
我睇緊呢間~$840~送多一個濾網~直送香港運費$150~4-6天收貨~
http://item.taobao.com/i ...
你呢間抵

公爵府

回覆:韓國 ATOCARE 麈蟎吸麈機

我買部ep8000都要rmb900,寄香港加50

大宅

我上ems查過, 如無意外今天上到機, 明天就收到, yeah!

公爵府

我今日啱啱收到喇,係ep8000.試完再報告

on0li  等你呀^^  發表於 13-5-2 17:41

公爵府

試左。吸左一張床褥三個枕頭。嚇死c6

禁止訪問

公爵府

引用:請問Ep900,9000,8000and+505有乜分別?請指

原帖由 chankfmi 於 13-05-03 發表
請問Ep900,9000,8000and 505有乜分別?請指敎!
呢間有個比較圖http://a.m.taobao.com/i24068076257.htm?ttid=212200@taobao_android_3.6.2

大宅

回覆 polpolchan 的帖子

many many thanksssss!

大宅

陪月勳章

回覆:JOBEESS 的帖子

This is a very good n informative thread. I also want to buy one !

大宅

陪月勳章

回覆:weddingkk 的帖子

Is any shop in hk selling this product so that can have look n understand more? Thx

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

weddingkk 發表於 13-5-4 00:27
Is any shop in hk selling this product so that can have look n understand more? Thx
只有另一只牌子 RAYCOP, 百老匯有售 (我唔肯定那一間有)

http://www.broadway.com.hk/content/bk-200%E6%B6%88%E6%AF%92%E9%99%A4%E8%8F%8C%E5%B0%8F%E5%A4%A9%E4%BD%BF-1

大宅

陪月勳章

回覆:baby_happy 的帖子

Is this also need to use water n the dirt is then captured in the water like Rainbow ? Thx a lot

大宅

陪月勳章

回覆:szeszes 的帖子

Yes I saw this in board way before. But seems this is a v small machine

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

weddingkk 發表於 13-5-4 00:34
Is this also need to use water n the dirt is then captured in the water like Rainbow ? Thx a lot

...
佢靠塵格, 唔係水濾, 詳細介紹, 睇呢到
http://blog.sina.com.cn/s/blog_c320dd2301018b26.html

公爵府

我都好多謝樓主介紹呢部機,價錢唔貴但效果好好

大宅

引用:回覆+polpolchan+的帖子many+many+thanksss

原帖由 JOBEESS 於 13-05-03 發表
回覆 polpolchan 的帖子

many many thanksssss!
我昨天收到部機啦,今日試用後再報告

大宅

開箱啦

大宅

紅色好靓

大宅

szeszes 發表於 13-5-4 00:33
只有另一只牌子 RAYCOP, 百老匯有售 (我唔肯定那一間有)

http://www.broadway.com.hk/content/bk-200%E6%B ...

我前2日捉c6 bw 去望過, 一睇完佢即刻開綠燈叫我快d淘atocare, 唔好再等下個月去韓國先買, 費事到時周圍搵早買早享受...

首頁

尾頁

跳至