跳至

首頁

尾頁

別墅

Addfish幾時番黎澳門呀?

Addfish
打左兩次電話比你, 都係你老公聽電話, 話你仲係香港, 你幾時番黎澳門呀? 我本來想攞番張bb床, 你老公話可以就咁去攞, 但係我覺得你唔係度, 我自己上去攞, 唔係咁好lor....

別墅

Re: Addfish幾時番黎澳門呀?

哎呀~ 真係唔好意思啦, 又用錯左婆婆個account tim...

子爵府

GrandmaIrene

不好意思
打搞晒你又麻煩晒你 ~~
真多謝你之前的幫忙喔 @@
係呢 irene popo 仲有帶我送佢的粉水晶打雀呀?
hope good luck anyway

無所謂 ~~ 我老公今日會還給你的
我想佢收工後會即去準備俾你

請你同佢聯絡吧

要得咁急就快d 去拎啦 ~~
擔誤了你真對不起喔

thks

別墅

Hi, Addfish,

This is Irene popo. Actually I was not the one who wants to talk to you. I seldom come to BK, but today everybody's out and I feel a bit boring and turned the computer on and I saw you here.

The粉水晶you mentioned about was for me? I thought it's for Nie nie. Because I remember when Gina brought home, she told me that's a present to Nie nie from you as a Godmother. But it's still too big for her, so she's not wearing it now.

Anyway, thank you very much!

別墅

Hi, Addfish,

I have to leave home now because I have a dinner party tonight. Will talk to you next time if we have a chance to meet. bye bye!

子爵府

irene popo

nice to c u here ~~
how are you?

it should be my turn to say thank you very much to u & gina
helped me a lot & trouble u a lot b4

thanks again

sorry for any troubles that i bring u @@
thks again & sorry again

子爵府

gina,

你好 @@
聽我老公講尋日你們通電話時已經約好了今天星期日拎bb床 ~~是等你今天會再來電confirm 時間 @@

為了怕擔誤你的時間, 我老公今日唔敢出街在家stand by 等你電話 ~~

你又咁急趕拎回bb床 看來是top urgent @@
so 麻煩你見字即聯絡我老公
以便"拿拿聲" 解決件事 @@ 真係怕阻到你呀 sorry 呀

唔好意思呀 ~~打搞到你

thks a lot again

侯爵府

ADDFISH
照咁睇好似係我阻住你(老公)多d, 攪到佢冇得去街, 真係唔好意思啦~~

你知啦, 張床仔唔係細個ma, 我架車又放唔落, 我要專登call friend黎幫我車... 所以又唔止煩你一個lor, 仲要煩埋我朋友~

我會拿拿聲攪掂架啦, 費事煩到你啦, 你都知我, 一向都唔鐘意煩人架啦~~ 今次煩到你, 真係攪到我鬼咁唔好意思tim...

放心, 我今日會一定會去搵你老公o既, 但係要等你契女訓醒先去得~ 不過放心啦, 煩埋你今次, 應該都唔會再有咩機會煩你架啦~~

侯爵府

addfish
係wor, 仲有上次你問我攞個d衫你GG仲啱唔啱著呀? 我仲有d大d架, 如果你要就出聲啦~

伯爵府

gina~~您張相仲未攪掂ge?

侯爵府

bala
我都話唔識整lor... :-( :-( :-( 整極bk都話我張相大得滯, 唔比我換... :-( :-( :-(

伯爵府

係咪bk有問題ja,我之前都係咁wo,佢又係話error,但之後又得返

伯爵府

gina~~您地琴日有無游水呀?

侯爵府

bala
咁可能係啦, 因為成日都話我error.... :-(

大宅

真係好鬼煩架...要整到超細張先放到上來架!!!
stephenietam 寫道:
bala
我都話唔識整lor... :-( :-( :-( 整極bk都話我張相大得滯, 唔比我換... :-( :-( :-(
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

子爵府

gina
唔好意思是我才對呀 @@
是我麻煩你最多才是 ~~ SORRY 打搞晒 ~~無言感激
朋友既野義氣行頭 無計@@ 是嗎??~~ 我都麻煩你唔少 ~THKS AGAIN~
日後有咩幫手歡迎隨時開聲呀 @@
anyway 你有心啦 多謝你之前送俾GG 的好意頭衫, 點著都無NIENIE 咁靚 BUT 都好多謝你呀 @@ THKS A LOT @@

侯爵府

addfish
我都好同意你個句義字行頭, 所以朋友出到聲我一定會幫, 所以你都唔需要多謝我咁多次, 會攪到我唔好意思架~ 你以前都唔係咁架, 咪咁生保咁啦~ 記得你之前問過我nie nie有冇衫唔啱架ma, 呢幾日轉季又執左好多nie nie唔啱著d衫, 咪諗住如果你要, 可以好似以前咁車黎比你lor~

不過講真nie nie d衫仔, 我真係唔係好捨得比人架, 唔係好friend都順事比, 驚人地唔真惜呀ma, 係話係咪? 不過見你有比gg著, 我都不知幾開心~ 但係gg大左咁多, 我諗都唔啱著lu, 希望你唔會掉左落垃圾箱啦~~ 講笑~

子爵府

gina

你咁有gg 心 我真係唔客氣想要架
真係便嗎? 便就thks thks thks thks again
係呀 你俾gg 的衫仔 gg成日都著既
我份人又點會亂咁將別人的好意flow away to rubbin bin 呢
多謝 + 以身相許都黎唔切啦 (but 你都唔會要我e身相許啦 haha)

我身體又唔好 e家返風我仲想搵日精神好d 成機去shopping添 ~~ 有你的幫忙我又唔洗太擔心咁多啦 @@

e前我都有成日唔該你架啦 你忘了啦 haha

侯爵府

addfish
大家自己人, 唔洗客氣, 你係nie nie契媽, 咁gg咪係nie nie契妹~~ 有好野梗係留番比你啦~~ 最緊要你唔嫌舊~ 睇下你幾時得閒..我放工時咪車埋d衫過去比你囉~~ 順便可以見下你, 横掂你都好耐冇見過你契女lor~~ 有冇掛住佢呢?

Sorry呀, 我諗你可能都要去shopping下先得啦, 因為我執出黎o既都係夏天衫, gg應諗要下年先著得啦~~ 咁岩啦..你重係hk架嘛..hk咁多靚衫仔..你係hk入d冬季衫

侯爵府

如果你真係身體唔多舒服..我都可以搵下有冇上年nienie唔岩著既冬季衫..搵1,2件比你頂住先既...

首頁

尾頁

跳至