想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

最後一次M313– 19….4月只有311號同C6 dodo…但到而家都未有m我已在28/4驗了一次唔中今日再驗多一次..到係唔中..

請問咁係咪代表我即係唔中呢?? 有無人試過咁既情況??最後係bingo or not ?

謝謝大家~~!!

洋房

回覆:BIBI_BABA 的帖子

我都類似妳咁, 遲左2weeks
睇左醫生驗vv都唔中。醫生話再等多2星期,M小姐唔黎再去check

大宅

回覆 catkwok0324 的帖子

即係醫生話都有機會中???

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我唔係太明呀,, 你話4月只有31及1號同C6 dodo.. 但已在28/4驗了一次…唔中??今日再驗多一次..到係唔中..???

1. 你4月28日驗, 但4月31及5月1號先dodo..?? 你想講3月31及4月1 ??

你有冇D咩覺得唔舒服?? 胸脹?下腹脹?

男爵府

falalala 發表於 13-5-7 14:45
我唔係太明呀,, 你話4月只有31及1號同C6 dodo.. 但已在28/4驗了一次…唔中??今日再驗多一次..到係唔中..? ...

我估佢話3月31 同4月1 dodo

大宅

唔好意思打得唔太清楚~~~~我意思係31/3 同 1/4 dodo 呀~

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

sickbanana 發表於 13-5-7 14:51
我估佢話3月31 同4月1 dodo
係呀, 我都係咁估

珊瑚宮

BIBI_BABA 發表於 13-5-7 14:53
唔好意思打得唔太清楚~~~~我意思係31/3 同 1/4 dodo 呀~
但係你有冇check 過嗰幾日係咪排旦旦呀?

大宅

falalala 發表於 13-5-7 14:45
我唔係太明呀,, 你話4月只有31及1號同C6 dodo.. 但已在28/4驗了一次…唔中??今日再驗多一次..到係唔中..?? ...

Sorry….我意思係31/3 1/4 dodo, 正常13/4會黎m…但無黎..28/4 同今日都驗了唔中!

無唔舒服呀, 胸無脹係下腹好似脹脹地(可能係肚腩都唔定)

大宅

falalala 發表於 13-5-7 14:54
但係你有冇check 過嗰幾日係咪排旦旦呀?

我唔識check呀???

珊瑚宮

BIBI_BABA 發表於 13-5-7 14:57
我唔識check呀???
傻妹, 最簡單買排卵試紙咪得囉, 淘寶/yahoo有售. 萬X同屈臣X都有, 不過就貴D,

珊瑚宮

BIBI_BABA 發表於 13-5-7 14:56
Sorry….我意思係31/3 同1/4 dodo, 正常13/4會黎m…但無黎..我28/4 同今日都驗了唔中! 無唔舒服呀, 胸無脹 ...
脹脹地既意思係個小腹由裏面脹出黎呀, 好似黎M嗰陣咁小小谷住小小扯住

大宅

falalala 發表於 13-5-7 15:06
傻妹, 最簡單買排卵試紙咪得囉, 淘寶/yahoo有售. 萬X同屈臣X都有, 不過就貴D,
...

請問而家仲CHECK唔CHECK到有無排卵?

大宅

falalala 發表於 13-5-7 15:08
脹脹地既意思係個小腹由裏面脹出黎呀, 好似黎M嗰陣咁小小谷住小小扯住

小腹由裏面脹出黎!!

珊瑚宮

BIBI_BABA 發表於 13-5-7 15:10
請問而家仲CHECK唔CHECK到有無排卵?
如果你係準時28日黎一次M既話你應該喺3月27-28就已經排左卵喇, 而家就緊係check 唔返喇

珊瑚宮

BIBI_BABA 發表於 13-5-7 15:10
小腹由裏面脹出黎!!
係咁架, 但係谷M都會係咁, 你睇多三幾日, 如果驗都係冇而又重未黎M 就睇醫生啦

珊瑚宮

不過穩陣起建, 你呢幾日都係小心飲食, 戒下口, 多休息,, 以防萬一

大宅

falalala 發表於 13-5-7 15:13
如果你係準時28日黎一次M既話你應該喺3月27-28就已經排左卵喇, 而家就緊係check 唔返喇
...

Sorry...不嬲都無留意排卵問題...所以唔清楚呢~~thanks ~haha

大宅

falalala 發表於 13-5-7 15:18
不過穩陣起建, 你呢幾日都係小心飲食, 戒下口, 多休息,, 以防萬一

但我上網睇如果中的話, m遲了幾日都已經驗到了...當我最後一次dodo 中 (4月1日)...而家都有成個月了, 驗了2次都唔中...其實中既機會係咪極微呢?

大宅

falalala 發表於 13-5-7 15:17
係咁架, 但係谷M都會係咁, 你睇多三幾日, 如果驗都係冇而又重未黎M 就睇醫生啦
...

請問如果睇醫生, 係咪應該去婦科個d 去照下呢??

首頁

尾頁

跳至