跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

Re: *2002年5月既靚太大聚集 - part II*

Eva, Jade,
套智高Fun 我do take interest, but 好貴ah...其中一套初階去年係書展, discount 左do $7xx..... full set 要接近$2xxx....好貴,唔捨得ah.... 呢套我do 幾like...響書展我埋檯有介紹過+...

大宅

旺,
釘s!
呢排very busy.... 好似今晚9:0p幾才回家, 通常係菲睇佢功課.....

大宅

jade,
妳真犀利. 咁好記性!!!

[quote]
Jade 寫道:
momo,

我自己冇買, 睇過記得咋.....

大宅

momo,
乜咁橙ah....
唯有代禱希望你快d 攪好公司d工作,早d收工返屋企陪BBMO la....努力ah...

子爵府

小旺,

買慣大陸書, 我梗唔捨得......

發記,

如果謙謙鍾意玩呢類games, 淨係中文連版都要 $300......睇你點睇嘞, 個細嘅係玩嘅我又好想佢玩多的咁我都會諗的.

再睇下台灣版有冇, hk版咩都貴的.....
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

子爵府

Jade 寫道:
仲有套書叫文字的奧秘, 都有大陸版, 但唔啱我哋用, 台灣版:
http://myweb.hinet.net/home7/ansonbook/chi/chi03.htm
好似hk都有的, 小樹苗出版.

Jade,
Thanks!
呢d都好多字好深咁, 未適合himhim....

momo,
你有無去到Chun Tok開放日ar

大宅

旺,
Many Many Thanks!!!

himbb,
sep 10 有去Chun Tok開放日. ok呀. 幾好玩.
how about u?

大宅

今晚教會培靈會. 明晚佈道會. 7:30p開始.
(if 有興趣歡迎參加)

大宅

旺,

pls. check pm.

子爵府

momo,
Chun Tok - 我無再去, 提下你je
你有無望過佢show出來d功課, 感覺頗深... 一d都唔淺.

大宅

momo 寫道:
旺,

pls. check pm.

momo....
Thanks for your information...
check the pm already la

子爵府

發記,

我今日搵到下面港大develop嘅website, 有的簡單嘅網上遊戲, 例如學筆順..(我覺得好重要... )

http://www.dragonwise.hku.hk/dragon2/

同埋呢隻文字國嘅cd rom, 不過我哋的小朋友啱啱先可以開始玩...

http://www.chineseedu.hku.hk/research_book_it/book/it_word/content/nation.htm
...你們不要憂愁,因靠耶和華而得的喜樂是你們的力量.(尼 8:10)

子爵府

各位靚太,

老mac今期換disney figure, 有一個係snowwhite, 不過唔知今個禮拜換邊款....我行過見到咋. 鍾意嘅可以睇下.

大宅

旺,

pls. chk pm again!!

大宅

jade,
2個web site 都very good bor!!!!

大宅

himbb,
ic. thanks!!!
我冇留意佢show出來d功課tim...hee...hee....oh! 有d驚tim.....

himbb 寫道:
momo,
Chun Tok - 我無再去, 提下你je
你有無望過佢show出來d功課, 感覺頗深... 一d都唔淺.

大宅

Good morning!!! :lol:

大宅

Good Morning ah...
momo, 乜你又咁早ah...
pls also chk pm ah.... 個game 好正ah....
Adrian 今朝一早就起身la...佢由Monday 等到Friday do 係希望快d Saturday 唔駛返學,可以入Yuen Long Heep Hong 上堂同埋玩嗟
平時叫佢起身返學do 無咁快ah...
佢好like Heep Hong 個 EE, 因佢好識同小朋友玩+...佢又好like Adrian, 成日do 借玩具俾Adrian 返屋企玩...所以對Yuen Long Heep Hong 真係又愛又恨
BBMO e + Saturday 有冇d 乜野活動ah??

大宅

ic. adrain enjoy 就好la!!!

BBmo 由Monday 等到Friday do 係希望快d 唔駛返學!!!!?-(

e+ only sun上音樂班lor. :lol:

大宅

諗緊去5去上次himbb介紹果個聖三一堂小學 - 開放日

23/9 (Sat) 9:00-12:00
Tel: 27110928 預約
http://www.htps.edu.hk

妳有興趣嗎?

首頁
12345...16

尾頁

跳至