自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

小女兒星期日生日, 要求住廸士尼酒店, 並於星期六約同學去廸士尼一齊玩!

但呢個星期咁大雨, 真得人驚, 見天氣預報話仍然大雨, 是否應取消酒店booking, 再第日去住, 但已不是女女生日!

我一共book了3間房, 成6千好貴, 怕浪費$, 但又怕女兒不開心, 應點做?

侯爵府

回覆:咁大雨, 星期六日還住廸士尼酒店嗎

照去囉!在酒店玩都開心架

lymchau  下雨可玩地方不多  發表於 13-5-22 18:48

侯爵府

回覆:咁大雨, 星期六日還住廸士尼酒店嗎?

佢幾多歲?不如直接問佢

lymchau  4歲, 佢想去, 但晴天去真是開心d! 下雨不能去草地同游水  發表於 13-5-22 18:47

伯爵府

下雨天住酒店好唔抵

水晶宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

問下佢下雨玩o 唔ok 先

水晶宮

講真如果落雨游唔到水,就浪費左喇。上星期五我地check in 後就停雨喇,仲有少少太陽。

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

係酒店都好開心啦!我係你就照去

伯爵府

她說在房玩? 玩什麼呀! 大拉拉幾千元係房玩?

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

未到嗰日都未知係咪落雨啦,天文台好多時都唔準

禁止訪問

畀面勳章

回覆:lymchau 的帖子

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

引用:講真如果落雨游唔到水,就浪費左喇。上星期

原帖由 thunder_bunny 於 13-05-22 發表
講真如果落雨游唔到水,就浪費左喇。上星期五我地check in 後就停雨喇,仲有少少太陽。

...
落雨/雷暴都一樣可以游水的

珍珠宮

回覆:lymchau 的帖子

由個女決定

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

睇你回答其實你都決定咗點做啦

請勿打招呼~

大宅

我都覺得問下你囡意見,始終佢生日

伯爵府

其實我想照去,只是老公覺得吾抵,上次復活節去黄金海岸住已經落大雨,只在房跳跳跳,他説今次又係甘?!

男爵府

引用:小女兒星期日生日,+要求住廸士尼酒店,+並於

原帖由 lymchau 於 13-05-22 發表
小女兒星期日生日, 要求住廸士尼酒店, 並於星期六約同學去廸士尼一齊玩!

但呢個星期咁大雨, 真得人驚, 見 ...
$6000 買女兒一個快樂生日!超值!

首頁

尾頁

跳至