在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 Tracy_1008 的帖子

上yahoo search "政府職位空缺", 逢星期五都會有新工作upload

大宅

引用:回覆+Tracy_1008+的帖子上yahoo+search+"政

原帖由 fifiger 於 13-06-04 發表

上yahoo search "政府職位空缺", 逢星期五都會有新工作upload ...
但我見一係好低級,一係好高級

複式洋房

引用:轉部門得唔得呀?入紙寫明原因,車程太遠,車

原帖由 wlhbee 於 13-06-04 發表
轉部門得唔得呀?入紙寫明原因,車程太遠,車費太貴,又想學多D野,又或者健康因素....我都係自己入紙走,依家份 ...
車費太貴就吾成理由,因我地每日有$30.8車費津貼。

大宅

你搵乜野工種? 而家政府通常一係請general grade (例如 CA, ACO, EO之類), 一係就係 professional grade (專職既工種). 你要多D 留意, 每個星期都check 下.

男爵府

回覆:有冇公務員媽媽?

講真,自己真係冇學歷,冇經驗,冇技能,依家唔做,之後一定搵唔返甘既人工配甘既工作量,唯有繼續做

男爵府

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想問下你地返工有無泵奶呀? 可以去邊度泵呢? 我呢度可以去3間指定浴室泵奶, 但係我覺得好污糟, 想搵第2個地方泵奶......

首頁

尾頁

跳至