自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

將有親友來港, 一行11人, 機場去銅鑼灣怡東酒店, 請問有咩交通工具方便D?
P.S. 如搭機場巴士, 落車是否行好遠先到酒店? Thanks!

公爵府

2024勳章

引用:將有親友來港,+一行11人,+機場去銅鑼灣怡東

原帖由 debbiekwan 於 13-06-02 發表

將有親友來港, 一行11人, 機場去銅鑼灣怡東酒店, 請問有咩 ...
mtr

大宅

回覆:機場去銅鑼灣怡東酒店, 請問有咩交通工具方便D

機場巴士應該係會停喺酒店門口。 我上個月番HK 就係答佢。$130 一位去TST Sheraton..好方便。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆:機場去銅鑼灣怡東酒店, 請問有咩交通工具方便D?

最方便又易解釋當然係坐機鐵去中環轉的士啦,呃極有限

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

十一人,分三架的士方便啲

翡翠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 笑得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 炎夏勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:最方便又易解釋當然係坐機鐵去中環轉的士啦

原帖由 Charlotte_mom 於 13-06-02 發表
最方便又易解釋當然係坐機鐵去中環轉的士啦,呃極有限
又快

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我自己住銅鑼灣次次都係咁返屋企,快靚正

男爵府

多謝各位jm回覆, 我驚佢哋好多行李, 的士放唔落

大宅

回覆 debbiekwan 的帖子

坐機鐵到香港站再轉機鐵/酒店mini shuttle(深綠色車身), 停係銅鑼灣各酒店門口, 免費的及有位放行理. 上綱check下個shuttle 號碼及上車位置.

男爵府

機鐵再轉的士啦!我發現係快過私家車!

子爵府

坐機鐵去香港站, KEEP 飛再轉免費機鐵接駁巴士

H2
(往銅鑼灣)

服務時間 06:12 - 23:12
(每20分鐘一班)
車站1: 銅鑼灣皇悅酒店
車站2: 香港銅鑼灣維景酒店
車站3: 富豪香港酒店
bullet車站4: 香港珀麗酒店
車站5: 柏寧酒店
車站6: 香港怡東酒店

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

機鐵即機場快線?$100?

男爵府

好多謝您哋既回覆呀! 好有用、好詳盡! 您哋真係

首頁

尾頁

跳至