親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

PLAN 緊8月尾去新加坡5日4夜, 兩公婆加阿囡(9歲)同我媽, 真係唔熟D 地方同酒店
想請教大家有咩好提議?

唔知新山Hellokitty / Legoland 啱唔啱阿囡玩?

心目中想去Universal Studio, Duck tour, Sentosa
想兩晚住市中心, 唔知有咩好提議?
兩晚在 Sentosa 想住Hardrock (好似有個人工沙灘), 唔知好唔好?

真係唔該晒 !!!

男爵府

chloepapa 發表於 13-6-2 23:17
PLAN 緊8月尾去新加坡5日4夜, 兩公婆加阿囡(9歲)同我媽, 真係唔熟D 地方同酒店
想請教大家有咩好提議?
我地7月尾去, 我女9歲見到 Legoland d 遊戲噪住話想去, 你女like Kitty 嗎?比佢睇下人地個 blog 睇下有無興趣。

http://blog.yahoo.com/_RBLLWN3PP5TI3LVGRXDVDYFBHM/articles/1164912

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

回覆 Ksyy1018 的帖子

thanks
阿囡鍾意Hello Kitty 架 !!

等我明天開個網頁比佢睇下先, Thanks

水晶宮

Ksyy1018 發表於 13-6-2 23:57
我地7月尾去, 我女9歲見到 Legoland d 遊戲噪住話想去, 你女like Kitty 嗎?比佢睇下人地個 blog 睇下有無 ...

寫得很好

男爵府

回覆 MariaTsui 的帖子

不是我寫的, 我都好欣賞那位作者

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:Quote:chloepapa+發表於+13-6-2+23:17+PLAN

原帖由 Ksyy1018 於 13-06-02 發表
我地7月尾去, 我女9歲見到 Legoland d 遊戲噪住話想去, 你女like Kitty 嗎?比佢睇下人地個 blog 睇下有無 ...
佢寫得好好

男爵府

回覆:請問新加坡 5日4夜行程

市區嘅話,Swissotel Stampford 喺 City Hall站上面,Swissotel Merchant Court 喺Clarke Quay 站隔離,而呢兩間近期亦吾貴,好似每晚$2000有找。至於Sentosa,之前住過Amara Sanctuary Resort,有專車出Vivocity,近期見佢價錢又係吾洗$2000。

首頁

尾頁

跳至