網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

幫趁開口既集運,最近佢地簽收佐一件貨,但佢地話搵唔到件貨,check囗左一輪,最後比埋簽收文件照片佢地睇,
表示話會賠錢,入番錢去我支付寶(都算負責任的集運),
最後幾日前囗既whatsapp, 佢地話 "有空轉你,再通知",

我依家就等集運賠款中....

結果如何, 遲D同大家分享!

伯爵府

畀面勳章

要賠錢,就要比個限期賣家,到某個時間唔賠就要行動,如果唔係都唔知等到幾時.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

邊間集運呀?

大宅

巳賠款.....

呢間集運我幫趁過幾次,
就晌最近呢次就發生問題,
大陸倉簽收佐份件,
但後期就搵唔番份件轉交比我,
經集運方面了解原因後(佢地無向我解釋原因,我亦無興趣知)
集運今早巳賠款給我,
我覺得呢次事件值得比佢,因肯承擔責任!

有機會我會再幫趁佢,但今日下午whatsapp佢收唔收件,到而家都未覆...

大宅

回覆 b52 的帖子

元朗心心,
但他們有以下聲明:-

親愛的新客及已用過我們的客戶~我們跟傳統的集運做法有分别啊~
絕對不回答國内簽收左未,幾重之類的問題,目的是想收到件盡快送
港,不在國內做多餘工夫,阻礙送件來港時間~貴客貨品到港我們盡
快今貨,希望能趕當天下班時間交收~不喜歡我們這種模式的客人請
考慮清楚啊~

我旨在分享自己遇到的情況, 各位請自行判斷及選擇集運

男爵府

我都係有件係佢地度簽收左2日,今日whatapps問佢地到香港未,都係未覆,我有d擔心

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

doro12a 發表於 13-7-22 01:27
我都係有件係佢地度簽收左2日,今日whatapps問佢地到香港未,都係未覆,我有d擔心 ...
最後幾多日先收到?
我都想搵呢間集運

大宅

開心吸收勳章 BK Milk勳章

我都試過集運唔見貨,最後重新買過d貨,搵返集運俾錢!!

男爵府

好媽媽勳章

引用:我都係有件係佢地度簽收左2日,今日whatapp

原帖由 doro12a 於 13-07-22 發表

我都係有件係佢地度簽收左2日,今日whatapps問佢地到香港未 ...
耐心d等待,她們件太多,但是都ok的

首頁

尾頁

跳至