想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

曼x雷x棒棒, 好平呀!

啱啱行”萬x”見到”曼x雷x”棒棒買到$41.9,原價好似$79,好平呀,雖然有人話唔係好準,不過我都即刻”立”咗兩支

大宅

Re: 曼x雷x棒棒, 好平呀!

多謝報料, 唔知放工買晒未....^0^

大宅

不過,有人話o黎隻驗孕棒棒有批次貨,有機會明明係都check唔到喎。我都試過用 兩支o黎隻牌子既捧捧,第一次係bingo,三日後第二次用就咩野都冇。朋友介紹我用活色xx就次次都係bingo,都幾準,又快知道又平,都係$38到,可以試下喎。

大宅

泡泡浴,

我又係減價時買

大宅

曼仔我上次買好似55.9,昨天去屈記見到41.9咋,不過我無買到∼∼

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

曼x雷xdotest棒棒,
我都有得賣,$40包郵,有興趣請PM。
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

男爵府

我想問下活色xx棒棒響屈人寺或萬x有冇得賣架?
我有日行過萬x好似唔多見.......

別墅

我見 活x生xonly屈人寺有得買, 每次估估下係咪bingo果陣, 我就會去兩間格下價, 然後先買. 唔知藥房有無呢d野買? 會平d嗎?

曼x雷x & 活x生x 我都用過, 也都check到bingo, 不過特價果陣, 活x生x就平d.

大宅

畀面勳章

今日去屈記見 曼x雷x 買$39.x ,ClearBlue 就$6x.x 咋,不過我無買到∼∼ :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至