2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日去健康院醫生聽到BB心臟有雜聲,轉介入院照X光同超聲波,而家要留院觀察,原來做媽媽真不易,見到BB留院真係好心痛,希望BB明天滿月可以出院啦

洋房

引用:今日去健康院醫生聽到BB心臟有雜聲,轉介入

原帖由 Suki3838 於 13-08-02 發表
今日去健康院醫生聽到BB心臟有雜聲,轉介入院照X光同超聲波,而家要留院觀察,原來做媽媽真不易,見到BB留 ...
加油呀!!!你一定要堅強d

男爵府

希望你baby 無事, 快D返屋企 .

別墅

回覆:好擔心好想喊!BB入咗院…

希望BB快D出院,媽媽要堅強呀!加油!

複式洋房

唔好緊張住,睇下醫生檢查完講咩先! 支持你啊媽媽!

大宅

認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章

媽媽要加油呀!bb好快冇事出院架喇!

大宅

放心,bb好快冇事。我囡囡都係聽日滿月

大宅

加油呀,樓主。一定冇事㗎。

大宅

多謝咁多位媽媽支持!我同BB都會努力的

大宅

引用:放心,bb好快冇事。我囡囡都係聽日滿月 +

原帖由 yuener 於 13-08-02 發表
放心,bb好快冇事。我囡囡都係聽日滿月
多謝!恭喜BB快高長大呀

男爵府

加油!

男爵府

今日去健康院醫生聽到BB心臟有雜聲,轉介入院照X光同超聲波,而家要留院觀察,原來做媽媽真不易,見到BB留 ...
冇事嘅冇事嘅!當例行檢查啦! BB好快返屋企!祝滿月快樂,快高長大!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

BB早日出院,加油呀

大宅

再一次多謝咁多位媽媽,好開心收到電話話BB冇事,可以出院了感恩,感恩!

大宅

乜事?

男爵府

引用:再一次多謝咁多位媽媽,好開心收到電話話BB

原帖由 Suki3838 於 13-08-03 發表
再一次多謝咁多位媽媽,好開心收到電話話BB冇事,可以出院了感恩,感恩!

...

男爵府

that's very good news!

別墅

回覆:Suki3838 的帖子

對呀現在只是阿b無原因狂哭我都好驚,加油呀!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

完全明白你心情 我仔仔之前入院照肺x ray又抽血, 抽手板呀! 喊到好似比人打bite腳咁
我聽到佢喊成咁都喊左出黎
touch wood 冇事
但真係好心痛 成手背都係龍龍 仲瘀瘀地

首頁

尾頁

跳至