使用意見

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

行IE上BK, 係咁彈果廣告出黎, 可唔可以攪攪佢?

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪每次 click 「自由講場」都會彈一次﹖其他區無事﹖

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

小草 發表於 13-9-12 14:32
係咪每次 click 「自由講場」都會彈一次﹖其他區無事﹖
係呀, 版主!

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

991129 發表於 13-9-12 14:37
係呀, 版主!
我都係咁!唔只今次,之前幾次出呢類廣告都係咁,我問過管理員,個廣告原意只會彈一次,唔會不停彈,但就唔知點解我用會咁...

我用緊 firefox 有呢個情況,但反而用 IE 無事,提議﹕

1. 暫時用其他瀏覽器
2. 安裝 Adblock (我剛剛安裝左, 有用,block晒 D彈出廣告)

水晶宮

小草 發表於 13-9-12 14:43
我都係咁!唔只今次,之前幾次出呢類廣告都係咁,我問過管理員,個廣告原意只會彈一次,唔會不停彈,但就唔 ...
我之前反而無事, 係今次有, 我宜家用chrome暫時無事, 唔該晒!

首頁

尾頁

跳至