美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

剛買左ya-man導出導入機。$1140唔知算唔算平。見有人話這部好用過日立,所以今晚試下。希望有效,。唔知有冇人都用緊這部呢?可分享下點用嗎?用幾耐見效?

大宅

回覆:剛買左ya-man導出導入機

佢附送支gel好用嗎?哪買佢個棉同支gel?因一定唔夠用。謝謝各用家。好期待明晚試第一次要叉要叉幾耐電?要一晚嗎?

lovelycats1437  叉 2 小時可用 80分鐘  發表於 13-9-25 16:09

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

A.Buble 發表於 13-9-25 16:00
佢附送支gel好用嗎?哪買佢個棉同支gel?因一定唔夠用。謝謝各用家。好期待明晚試第一次要叉要叉幾 ...
佢隻棉我就唔知在哪可以買到 , 因為都幾大片下

支gel 好似在 fitbxxx 有得賣的, 再唔係你上yahoo bit search 都會有的

不過我就找日本代購買了另一種美白+保濕gel 來導入 !! 好好用

大宅

引用:Quote:A.Buble+發表於+13-9-25+16:00+佢附

原帖由 lovelycats1437 於 13-09-25 發表

支gel 好似在 fitbxxx 有得賣的, 再唔係你上yahoo bit sea ...
好鬼開心見到你,覆人又鬼咁快,你真係好鬼低錫架姐。。你是否真係買左我這部呀?點解唔同價既?我怕買錯

大宅

引用:Quote:A.Buble+發表於+13-9-25+16:00+佢附

原帖由 lovelycats1437 於 13-09-25 發表

支gel 好似在 fitbxxx 有得賣的, 再唔係你上yahoo bit sea ...
咁你用咩棉做導出?唔知買麗的做可唔可以呢?同我用番自己Raffine的護膚品做唔做到導入架?同一星期用這機幾次好?怕日日用勁過頭否起粒

大宅

我用這Raffine做導入,可以嗎?

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

A.Buble 發表於 13-9-25 16:16
好鬼開心見到你,覆人又鬼咁快,你真係好鬼低錫架姐。。你是否真係買左我這部呀?點解唔同價既? ...
係同一部丫,不過你仲平過我買水貨~
可能出左新既所以價錢有出入

大宅

引用:Quote:A.Buble+發表於+13-9-25+16:16+好鬼

係同一部丫,不過你仲平過我買水貨~
可能出左新既所以價錢有出入
係喎,佢出左部13同hsi-5.成3千一部

大宅

回覆:lovelycats1437 的帖子

你第一次叉幾耐電?

大宅

回覆 A.Buble 的帖子

豐澤買呀 ?
$1140 好平喎 !

大宅

引用:回覆+A.Buble+的帖子豐澤買呀+?$1140+好平

原帖由 whysa 於 13-09-25 發表

豐澤買呀 ?
係呀,今豐澤買,我重諗點解咁平,見人網買都$1300-$1500。專店剛見都要$2000。懷疑咁自己是否買錯野,但又諗豐澤大公司唔會有問題瓜?我未用,今晚叉電,明晚用,試清楚係流定堅先

大宅

請問你支日本代購美白+保濕gel 幾錢?我在哪可買?

大宅

回覆:A.Buble 的帖子

這價很平,因為朋友7月在大阪買左HSI-11 係¥16800 , 你用完share 下呀。

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

A.Buble 發表於 13-9-25 19:05
請問你支日本代購美白+保濕gel 幾錢?我在哪可買?
我是找日本代購買的, 香港沒有的丫 ! 我有寫blog 我pm link 俾你睇下你是否喜歡先

大宅

引用:這價很平,因為朋友7月在大阪買左HSI-11+係

原帖由 whysa 於 13-09-25 發表
這價很平,因為朋友7月在大阪買左HSI-11 係¥16800 , 你用完share 下呀。
好,今晚試用完話你知,幫埋我c6做對黑眼圈導入好似好好玩。不過我估一次唔知見唔見到效果呢?你朋友用過點?好嗎?

大宅

引用:Quote:A.Buble+發表於+13-9-25+19:05+請問

原帖由 lovelycats1437 於 13-09-26 發表
我是找日本代購買的, 香港沒有的丫 ! 我有寫blog 我pm link 俾你睇下你是否喜歡先
...
好,謝謝你。我想請教你我今晚敷mask.可以在mask面look下嗎?唔知會否更吸收?定部機唔可以咁做?

大宅

朋友用過話導出無咩料倒, 唔知係咪佢塊面乾淨定用錯, 導入就感覺唔錯, 但未見有無咪神奇效果.
應該要持之而恆吧!

別墅

引用:剛買左ya-man導出導入機。$1140唔知算唔算

原帖由 A.Buble 於 13-09-25 發表
剛買左ya-man導出導入機。$1140唔知算唔算平。見有人話這部好用過日立,所以今晚試下。希望有效,。唔知有 ...
我對呢部機都有興趣,期待你既分享呀!

子爵府

貓狗褓姆 畀面勳章

A.Buble 發表於 13-9-26 13:31
好,謝謝你。我想請教你我今晚敷mask.可以在mask面look下嗎?唔知會否更吸收?定部機唔可以咁做?

...
可以丫, 照用導入制就可以

大宅

引用:回覆+A.Buble+的帖子朋友用過話導出無咩料

原帖由 whysa 於 13-09-26 發表

昨晚用左,部機冇問題,堅野。導出無料到,唔知係我乾淨定用錯,又或我本身用的棉花有關係?(我好想知,因見人導出好多野,張棉花黃黃地的。但我冇喎)

首頁

尾頁

跳至