嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

99成日話要用, 我睇BK 好多媽咪好似都話一歲之後先用, 請問到底應唔應該買呢? 那個品牌好呢?

複式洋房

甘初生要唔要用呢,我個B就黎出世,老人家話唔使。
開始倒數。

大宅

BK Milk勳章

引用:甘初生要唔要用呢,我個B就黎出世,老人家

原帖由 isabella.ng 於 13-10-03 發表
甘初生要唔要用呢,我個B就黎出世,老人家話唔使。
初生 b 千祈唔好用枕頭

大宅

BK Milk勳章

引用:99成日話要用,+我睇BK+好多媽咪好似都話一

原帖由 eekit888 於 13-10-03 發表
99成日話要用, 我睇BK 好多媽咪好似都話一歲之後先用, 請問到底應唔應該買呢? 那個品牌好呢? ...
一歲先用,但我比佢在車仔時就用,因為佢反唔到身

複式洋房

回覆 kiki_kittyhk 的帖子

thanks
開始倒數。

大宅

我都想唔用枕頭住呀, 99見我反對, 佢就用軟布摺起做枕頭, 我唯有妥協,
佢最近又攞咗小姪女個枕頭返來, 話要俾BB用, 我聽其他媽咪講唔好用舊枕頭, 驚清潔得唔乾淨, 其實我唔係慳, 只係想BB 大D先用, 同埋枕頭唔想用二手!

所以想問定那品牌好!

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+kiki_kittyhk+的帖子我都想唔用枕頭住

我都想唔用枕頭住呀, 99見我反對, 佢就用軟布摺起做枕頭, 我唯有妥協, ...
我冇然究過而家細女訓緊大女以前用過的枕頭,牌子你雅芳婷佢有兩邊高度,高一邊係大 d 用,低個邊係而家用

大宅

BK Milk勳章

引用:回覆+kiki_kittyhk+的帖子我都想唔用枕頭住

我都想唔用枕頭住呀, 99見我反對, 佢就用軟布摺起做枕頭, 我唯有妥協, ...
其實六個月 bb 唔用枕頭的原因係佢反左身唔識自己反返就好危險,用布摺來代替枕頭係可以,唔好咁介意,而於用小姪女的枕頭你可以用婉轉 d 的方法講,又或者返健康院時帶埋 99 去得登問姑娘究竟幾大先可以用枕頭,借人把口講好過自己講,又或者叫老公講

大宅

回覆:請問六個月BB要用枕頭嗎

我個b頭一個月就用毛巾墊住訓,第二個月就買左d好偏既枕頭比佢,依家一屋都係佢d枕頭

大宅

Thank You 你!

首頁

尾頁

跳至