嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Chicco牙膏

有冇小朋友用Chicco 牙膏? ok嗎?

該用戶已被刪除

Re: Chicco牙膏

男爵府

咁請問係咪得一隻架jar? 有無分咩味道? 係唔係可以吞/食得架. 因我亞b未識自然刷, 要我教. 我係港島區返工, 可能要叫朋友幫我買. thanks
灝&童媽咪 寫道:
我個仔2歲開始用到e + 差不多4歲啦, 佢好鐘意用, 試過同佢轉其他, 但唔鐘意, 所以唯有用番佢, 如果你耍買, 你lee 兩日好去西田買啦, 因為佢地做展覽, 好抵呀, $39/1支, 平時好似差不多要$50/1支架.
該用戶已被刪除

男爵府

咁請問特價做到幾時. 我朋友要weekend先得閒幫我買. 另瑞士寶寶個隻係唔係特價左的price, 原價how much ar? thanks

灝&童媽咪 寫道:
有幾只味架, apple, banana, strawbarry, 可以吞/食得架, 不過sale 就話2歲後先用. 如果你bb under 2歲, 你不如試下用瑞士寶寶, 佢新出有只適合初生bb用o既牙膏, 但就貴d 要$69/1支(包一支牙刷)-西田買, 我都買左比我細女用.

男爵府

我個仔用緊First Teeth,尋日喺Jusco見到Chicco,想轉試下,如果要買都方便d!

西田好遠呀 :-(

該用戶已被刪除

男爵府

Chicco牙膏 ~ 上次西田特價$35, 我買咗士多啤梨味, 阿囝好鍾意

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我個仔一用就係用 Chicco 香蕉味牙膏 吉之島做緊買牙膏送牙刷呀
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

hi esmehouse

咁我都去JUSCO買先,亞仔都要換牙刷喇

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我上星期係chicco買左~~~~要$55/支呀~~~~
danielmama 寫道:
Chicco牙膏 ~ 上次西田特價$35, 我買咗士多啤梨味, 阿囝好鍾意

侯爵府

醒目開學勳章

我前日係屈臣氏買左香蕉味$48.9

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

chloe18媽媽 寫道:
我前日係屈臣氏買左香蕉味$48.9

我都係呀

男爵府

2/3係jusco 買大約 $38, 好抵

公爵府

我之前買都是 $55 又唔記得用 hsbc / pampers
不過 jusco 只是 $48, 而家折左 $43.x, 我都是 2/3月買 $38.x 好抵.
strawberry 味好正

複式洋房

My bb is now 22 months, refuse to brush teeth....any method??

男爵府

我今日去左買香蕉味,$41,但就冇牙膏送喎
esmehouse 寫道:
我個仔一用就係用 Chicco 香蕉味牙膏 吉之島做緊買牙膏送牙刷呀

大宅

灝&童媽咪,

瑞士寶寶新出有只適合初生bb用o既牙膏?

請問d牙膏係咪即係唔洗"poo"返出黎? 我個仔都有幾隻牙呀, 係咪可以用? 佢得11m, 一定唔識"poo"返出黎, 佢"poo"口水就叻 如果係, 我都想比佢識吓, 因為我e+都只係用水同佢刷牙咋
該用戶已被刪除

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

$78 兩支喎

fat 寫道:
我今日去左買香蕉味,$41,但就冇牙膏送喎 [quote]esmehouse 寫道:
[/quote]
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至