跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 4月6日半歲 Party - 請進 !!!

係呀, 我都無同清林影相呀:-(

agneslai206 寫道:
Virgobb 呀 ! 第一個抗議呀 ! 就係隻懶訓豬清林,我地無影相呀!唔制呀 ! 

1 mon 10lbs 9oz

10wk4d 4.6cm                 2yr9mons 95cm
11wk5d 4.7cm
20wk6d 494g
29wk1d 1.48kg
37wk5d 2.97kg

男爵府

哈哈,咁柏諺咪好好彩!

大宅

哈哈哈, 我都唔執輸!!!

[img align=left]http://i144.photobucket.com/albums/r188/lamcheuklai/DSC07081.jpg[/img]

大宅

我都有同清林bb影左張合照呀!

今次阿囡全程都訓唔醒,發哂老脾.
我都同佢影少左好多相呀.
:-( :-(

大宅

各位媽咪,我本來都來參加架,點知臭女o個日成塊面紅晒又醜樣,跟住又有幾聲咳,當堂冇晒心情來參加個party,睇見你地玩得咁開心,我地結果都係來唔到參加,真係好唔開心!!! :-(

等待驗證會員

蜜蜜
你bb宜家點呀, 點解突然成塊面紅晒?
唔好唔開心, 下次有機會再玩過, 個日都有幾個family臨時無出席呀!

大宅

AJ,
party 當日有個 bb 成日遠距離望住我笑, 我覺得好熟口面, 依家見到你張大頭照, 原來係你亞 b 呀

等待驗證會員

lovememe
我個仔好爛玩架, 你個日坐我地附近?
大合照內邊個係你, 等我認識下你先

大宅

你係咪中間張台?
我係單邊張台
佢嘅視線已經可以好遠

大宅

AJ 寫道:
蜜蜜
你bb宜家點呀, 點解突然成塊面紅晒?
唔好唔開心, 下次有機會再玩過, 個日都有幾個family臨時無出席呀!

多謝關心搽左幾日QV終於好返晒!! o個日可能係因為之前一日有d咳,我俾左d小兒桶屋奇應丸阿女食,佢發返d熱毒出來所以塊面就好似起濕疹咁,佢重來未試過咁嚴重,所以o個日即刻冇晒mood,希望下次有機會再一齊玩啦!!

等待驗證會員

lovememe
我向台對出來左手面張4號

等待驗證會員

蜜蜜
原來係咁, 我仔都未食過小兒桶屋奇應丸, 可以止咳架?
你有無參加9月爬爬party? 如果無快d報名!

民房

I WANT TO JOIN THE PARTY.

民房

HI, AJ
I'M NEW MEMBER, WOULD YOU TELL ME HOW TO JOIN YOUR 1 YEAR BIRTHDAY. PLEASE
EVA

大宅

ECHAN369 寫道:
HI, AJ
I'M NEW MEMBER, WOULD YOU TELL ME HOW TO JOIN YOUR 1 YEAR BIRTHDAY. PLEASE
EVA

Hi Eva
一歲 party 我地未開始籌備, 我地e+攪梗 7月1日 party, 不過好似已經 full 啦.

Click here to see the party details

民房

HI,
1ST JULY 2007, IF WANT TO JOIN HOW COME?

EVA

大宅

sorry, I think the party is full. Probably we will start to organize the 1 yr old party after the 1st July party. Just pls just keep in view.

等待驗證會員

ECHAN369
你要多D上黎留意最新活動架, 因為一出POST就好快滿額

大宅

hello!
我都想參加一下bk媽咪的活動,但我想問:-
每次的活動報名,係咪會開新topic架,
如果不是開新topic,應該留意哪裡?

水晶宮

好媽媽勳章

BBrianma

大型活動(幾十個家庭果d)都會開新topic.
但一d小型o既聚會(10個家庭左右)就唔會開新topic.
小型聚會,會有:全職媽,在職媽,奶媽,另外唔同地區o既媽咪都會有時攪下d小聚會o架.
多d上來留言就會見到.
BBrianma 寫道:
hello!
我都想參加一下bk媽咪的活動,但我想問:-
每次的活動報名,係咪會開新topic架,
如果不是開新topic,應該留意哪裡?
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

首頁

尾頁

跳至