自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

咁樣係有定無呀??

大b駿逸細b駿晞

大宅

回覆:請問有無人用過依隻驗孕棒呀?

無相

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:咁樣係有定無呀??

原帖由 藍藍 於 13-10-21 發表
咁樣係有定無呀??
我用萬0牌

伯爵府

sorry掛住罵仔唔記得放相

coolwinnie    發表於 13-10-21 19:05

大b駿逸細b駿晞

侯爵府

回覆:藍藍 的帖子

弓喜 bingo

子爵府

有!

男爵府

伯爵府

哈哈,多謝,不過主角唔係我,係我表姐,因為我未用過依隻,唔知係定唔係,唔想亂答佢~~如果係我,我二仔會好開心,佢成日叫我生多個妹比佢,岩岩佢先問緊我點解唔買支驗下,睇下有無妹妹喎

大b駿逸細b駿晞

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bingo

侯爵府

引用:哈哈,多謝,不過主角唔係我,係我表姐,因

哈哈,多謝,不過主角唔係我,係我表姐,因為我未用過依隻,唔知係定唔係,唔想亂答佢~~如果係我,我二仔會 ...
表姐恭喜

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

藍藍 發表於 13-10-21 18:43
哈哈,多謝,不過主角唔係我,係我表姐,因為我未用過依隻,唔知係定唔係,唔想亂答佢~~如果係我,我二仔會 ...

二仔幾大呀?

男爵府

恭喜你表姊。
嚇死我, 以為你又中

堅持到底, 就是勝利!

男爵府

BK Milk勳章

恭喜哂

侯爵府

恭喜晒

公爵府

我的育兒心得勳章

引用:哈哈,多謝,不過主角唔係我,係我表姐,因

恭喜佢

Everyday may not be good..but there is something Good in Everyday!

伯爵府

引用:Quote:藍藍+發表於+13-10-21+18:43+哈哈,

原帖由 丫雅 於 13-10-21 發表
二仔幾大呀?
岩岩6歲,佢早排又係咁講生多個妹妹比佢,我問佢一定生女架,生仔咁點???佢答我“如果生妹妹就留底,生細佬就用多佢2年先賣左佢囉!!比佢笑死

大b駿逸細b駿晞

伯爵府

引用:恭喜你表姊。嚇死我,+以為你又中

原帖由 wastewater 於 13-10-21 發表
恭喜你表姊。
嚇死我, 以為你又中
咪玩喇,到時真係賣埋我老公pat 都唔掂~~

大b駿逸細b駿晞

禁止訪問

禁止訪問

引用:咁樣係有定無呀??

珊瑚宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

藍藍 發表於 13-10-21 19:17
岩岩6歲,佢早排又係咁講生多個妹妹比佢,我問佢一定生女架,生仔咁點???佢答我“如果生妹妹就留底,生 ...
哈哈哈~ 賣左佢?怕到時唔捨得woo

首頁

尾頁

跳至