自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有無再平啲呢?

shystc  sent cut form...剛續咗平均$55-/18個月約/包來電待接+ 禮品1份  發表於 13-11-4 17:58

大宅

回覆:xp 的帖子

上網?係個人覺得好抵。
因為我交緊$208⋯⋯2年約

珍珠宮

shita0107 發表於 13-10-25 20:10
上網?係個人覺得好抵。
因為我交緊$208⋯⋯2年約
打漏左啲字,係家居電話

子爵府

育兒性格勳章 BK Milk勳章

回覆:PCCW家居電話續約簽1年月費$67.2

唔係66咩?點解你貴左1.2?

男爵府

2016畫展勳章

應該已經最平,剛續約同佢地話要cut先做到6字頭俾我

珍珠宮

panda1985hk 發表於 13-10-25 20:46
唔係66咩?點解你貴左1.2?
你個合約係點呢?

珍珠宮

awinyee 發表於 13-10-25 21:33
應該已經最平,剛續約同佢地話要cut先做到6字頭俾我
我就係打1000上去叫佢寄cut form佢先比到呢個價!

男爵府

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

剛打去搞續約(我系12月中先到期), 系都話要$128/月費, 增值服務要收錢, 傾唔掂就話取中上FORM, 佢轉去另一部門同我再傾, 就有新OFFER比我
(1) 簽12個月, $110/月再包CALL WAITING, 來電顯示, 有惠康$200再係第4及第7個月回增$132
(2) 簽18個月, $128/月都包call waiting, 來電顯示, 比個"樂信牌"6公升智能煲
(3) 三星7吋wifi平版電腦, 簽24個月, $198/月, 包晒增值服務 (即系佢地eye多媒體服務)

我講有人可以$110/月, 簽18個月,有惠康又有4個月$198回増, 佢就話可能對方交咗中止form, 再經內部查核, 才有機會出呢個優惠

我想緊交唔交中止form...............

日日心情都唔同

大宅

唔使cut form, 直接1000問囉cut form, 已經offer到67

sd 埋cut form, 應該係55,18個月

wcpcelia    發表於 13-10-27 18:13

伯爵府

引用:唔使cut+form,+直接1000問囉cut+form,+已經

原帖由 buysth666 於 13-10-27 發表
唔使cut form, 直接1000問囉cut form, 已經offer到67

So clear

珍珠宮

buysth666 發表於 13-10-27 17:15

請問$55簽18個月,係有無惠康coupon,call waiting & 來電顯示呢?

大宅

引用:Quote:buysth666+發表於+13-10-27+17:15+唔

原帖由 xp 於 13-10-27 發表
請問$55簽18個月,係有無惠康coupon,call waiting & 來電顯示呢?
55合約係我fd續到,有coupon,佢話係計埋coupon同回贈先有55一個月,合約內容唔清楚,因為我娘家最近都只續67,媽子唔想sd cut form,話怕人地真係cut左佢無得回頭wo

珍珠宮

請問有無sales 名&電話no? 我問左最平都係110+超市coupon,即係迫人cut

xp  無Sales名及電話,你打1000話要取消,佢就會比啲PLAN你揀  發表於 13-10-27 23:40

男爵府

畀面勳章

Me too! My renewal price $110/m and NO supermarket coupon is provided. The CS says that the price depends on the location where the telephone line is connected.

別墅

我娘家又係,打1000都只係offer 到$78.2, 我叫了send cut form, 7/11到期,睇吓有無得傾先!

大宅

回覆:AL1008 的帖子

拎cut form果個部門,有個女人語氣態度幾差下,姓曹,甘岩預著佢可以慳番d口水,轉頭再打過,佢只肯offer98,再講任何野都好似錄音機甘"98已經係最平…98已經最平…98已經係…"可能最近食飽左

子爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 有「營」勳章

buysth666 發表於 13-10-28 00:22
拎cut form果個部門,有個女人語氣態度幾差下,姓曹,甘岩預著佢可以慳番d口水,轉頭再打過,佢只肯offer98 ...

$55 如果做到真係平, 試吓send 張cut form 俾佢先, 係咪可以fax , 又冇fax number 啊?

子爵府

HGC $43

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

是否有平安鐘, 不能用其他電話公司??

子爵府

好媽媽勳章

回覆:buysth666 的帖子

我Send咗cut form, 都只得$78.2 ,簽一年,我話cut咗佢算,個職員即刻話好呀。仲寄埋信俾我確認終止。過幾日又再寄信來,叫我考慮繼續用,話有新優惠,叫我打返去,點知打到去,又係最平$78.2,無得平啲,咁我問佢你寄信來做咩?又話有新優惠,個職員串串貢,話好平㗎嘞,幫唔到你。

首頁

尾頁

跳至