使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

成日自動跳出!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

您好,請問您所使用的iPhone型號及iOS是甚麼版本?

請問您在哪一頁面彈出?

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:您好,請問您所使用的iPhone型號及iOS是甚

原帖由 國務專員 於 13-11-04 發表

請問您在哪一頁面彈出? ...
我都係成日彈,而家用緊I5,IOS7.0.2!除此之外,有時睇完人地post的相都係會彈出去,之前都有這問題,upgrated完以為解決到,點知都係一時得一時唔得攪到都唔敢upgrade 7.0.3!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

stella816 發表於 13-11-4 15:34
我都係成日彈,而家用緊I5,IOS7.0.2!除此之外,有時睇完人地post的相都係會彈出去,之前都有這問題,upgra ...
請刪除親子王國app並重新安裝,以完全清除所有過期緩存及資料。謝謝!

子爵府

引用:您好,請問您所使用的iPhone型號及iOS是甚

請問您在哪一頁面彈出? ...
Iphone 5, version 7.0.3

Deleted App, and re-installed.

A bit better, but still unstable.

Before, it jumps out after reading two or three posts, or when I change folders (say 婆媳 to 自由 or vise versa).

Now, it jumps after changing folders a few times, or after reading five or six posts.

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:stella816+發表於+13-11-4+15:34+我

請刪除親子王國app並重新安裝,以完全清除所有過期緩存及資料。謝謝!
已經重新裝過新版但還是彈!

首頁

尾頁

跳至